Mika Remes & Mikko Takala & Sami Rekola : Silli & Silakka

Alkaen 19,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-SILL-8E1CE2
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Silli ja silakka ovat suomalaisen ruokakulttuurin kulmakiviä, joiden kiehtova historia ulottuu Hansaliitosta moderniin ilmastoystävälliseen keittiöön.

Silli ja uudet perunat tai paistetut silakkapihvit muusilla ovat ihan syystä rakastettuja klassikoita suomalaisille.

Silli ja silakka ovat sama kala. Toinen viihtyy Atlantin viileissä vesissä, toinen hieman vähärasvaisempana ja pienempänä versiona Itämeressä.Molemmista syntyy mahtavan makuista ruokaa ja molempia riittää meressä kalastettavaksi. Niinhän sitä sanotaan, että silli ja silakka on duunarin ruokaa ja herrojen herkkua.

Tänä päivänä voi vielä lisätä, että silli ja silakka ovat ilmastoystävän parasta herkkua.Sillillä on kiehtova historia. Sen ympärille on syntynyt mahtava Hansaliitto, silli on rakentanut maailmankauppaa, sillin takia on käyty sotia, ja silli on pitänyt eurooppalaisista huolta silloin, kun ruoasta on ollut pulaa.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäMika Remes & Mikko Takala & Sami Rekola
Muut tekijätValokuvat: Tommi Anttonen
Teoksen nimiSilli & Silakka
Avainsanatammattikalastus, elinkeinot, kalaruoat, kalateollisuus, kulttuurihistoria, ruokaohjeet, silakka, silli (laji), yritystoiminta
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja