Mikko Takala & Sami Rekola : StreetFood Korea

28,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-STRE-EC1F47
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Sukella korealaisen katuruoan ja kotikeittiön mausteiseen makumaailmaan Mikko Takalan ja Sami Rekolan johdolla. Kirja avaa ovet korealaisen ruokakulttuurin klassikkoannoksista autenttisiin resepteihin.

Kenelle: Sopii kaikille korealaisesta katuruoasta ja ruokakulttuurista kiinnostuneille.

Kuinka teen täydellisen kimchin? Mitä on KFC korealaisittain? Kuka on Gangnamin kovin kokki? Mistä saa Busanin parasta katuruokaa? Lähde löytöretkelle hurjaan suosioon nousseen korealaisen keittiön mausteiseen maailmaan.

Aasiaa ja Amerikkaa ristiin rastiin retkeilleen Street Food -kirjan tekijät kattavat nyt pöytään ikonisimmat korealaiset ruuat bibimbabista seesami-possuun. Tutuksi tulevat myös miljoonametropoli Soulin ja rannikkokaupunki Busanin kuumimmat katuruokakuppilat ja rennot baarit, joissa kupin kallistelua siivittää aina anju, herkullinen pikkupurtava.

Kirja esittelee ja kertaa korealaisen keittiön peruspilarit gochugarusta doenjangiin sekä reseptit, joiden avulla autenttiset maut onnistuvat kotikeittiössä.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäMikko Takala & Sami Rekola
Muut tekijätPhotographs by: Tommi Anttonen
Teoksen nimiStreetFood Korea
SKUP-STRE-EC1F47
AvainsanatKorea, katuruoka, kotitaloudet, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, ruokaperinne
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja