Mikko Takala & Sami Rekola : USA - Keittokirja

28,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-USA--736F25
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

USA - Keittokirja tarjoaa kattavan matkan amerikkalaisen ruokakulttuurin sydämeen. Tutustu Yhdysvaltojen monipuolisiin herkkuihin kaupunki kerrallaan näyttävien kuvien ja selkeiden reseptien kautta.

Miten Teksas grillaa? Kuinka tehdään Portlandin
parhaat katuruokaklassikot? Mitä tacojen väliin
tulee Los Angelesissa? Mikä on Nashvillen tulikanan salaisuus?

Ruokatoimittaja Mikko Takalan ja valokuvaaja Tommi Anttosen USA - Keittokirja vie värikkäälle ruokamatkalle kahteentoista amerikkalaiseen kaupunkiin New Yorkista San Franciscoon. Vuosia valmisteltu järkäle esittelee monipuolisen ja ennen kaikkea monikulttuuriseen suurvallan rakastetuimmat ruuat komein kuvin, helpoin reseptein ja - kyllä - musiikkisuosituksin.
USA - Keittokirja on myös matkakirja, joka sukeltaa pää edellä huikeiden ruokakaupunkien ravintola- ja kulttuurielämysten kimppuun Kalifornian fiinistä fine diningista Lower East Siden burlesque-luoliin leppoisia dive-baareja unohtamatta.

Kirjan ruokaohjeet ovat Takalan ja keittiömestari Sami Rekolan käsialaa. Kaksikon edellinen keittokirja Street Food Japan - Koti- ja katuruokaa Japanista (Readme.fi) valittiin Vuoden Keittokirjaksi 2020.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäMikko Takala & Sami Rekola
Muut tekijätValokuvaaja: Tommi Anttonen
Teoksen nimiUSA - Keittokirja
SKUP-USA--736F25
AvainsanatYhdysvallat, kaupungit, ruokakulttuuri, ruokamatkailu, ruokaperinne
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja