Monika Ahlberg : Keittoa avec

Alkaen 13,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KEIT-5DCEE0
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Monika Ahlbergin "Keittoa avec" johdattaa makumatkalle, jossa monipuoliset keittoreseptit tekevät jokaisesta ateriasta elämyksen. Kirja esittelee niin lämpimät ja ruokaisat kuin raikkaat kylmät keitot vuodenaikojen mukaan.

Takakansi

Keitto maistuu aina!

Keitto sopii tarjottavaksi koska tahansa: alkuruoaksi, pääruoaksi, lounaaksi, jälkiruoaksi tai vaikka tapaksena. Jäähylmä gazpacho shottilaseissa tarjottuna on parasta seisoskellu- ja seurusteluruokaa. Reilumpi annos maa-artisokkakeittoa viimeisteltynä halsteroidulla kampasimpukalla on tyylikkäästi tyylikäs alkuruoka, ja ruokaisa lihakeitto täyttävästi isoimman nälän. Ja mikä olisikaan ihanampi makean ja happaman yhdistävä jälkiruoka kuin viileä raparperikeitto mantelikerman kera!

Tässä kirjassa tarjoillaan 40 keittoa. Jokaisella niistä on oma lisukkeensa, joka tekee ateriasta silmiä hivelevän ja makuhermoja hyväilevän kokonaisuuden.

Esittely

Keitto sopii tarjottavaksi melkein koska tahansa: alkuruoaksi, pääruoaksi, lounaaksi, jälkiruoaksi tai vaikka tapaksena. Jääkylmä gazpacho shottilasissa tarjottuna on parasta seisoskelu- ja seurusteluruokaa. Reilumpi annos maa-artisokkakeittoa viimeisteltynä halstratulla kampasimpukalla on tyylikkäistä tyylikkäin alkuruoka, ja ruokaisa lihakeitto tyydyttää isoimmankin nälän. Ja mikä olisikaan ihanampi makean ja happaman yhdistävä jälkiruoka kuin viileä raparperikeitto mantelikerman kera!

Keitto on myös kausiruokaa: keväällä se tehdään nuorista nokkosista tai parsasta, kesäiseen pöytään sopivat tuoreherne- ja kurkkukeitto ja suloinen mansikkasoppa. Syksy on sieni- ja juureskeittojen aikaa, ja vesien kylmetessä alkaa kala- ja äyriäissesonki olla parhaimmillaan. Uuden vuoden kruunaa juhlava hummerikeitto!

Ja mikä tärkeintä: Monika Ahlbergin keittokirjassa jokaisella sopalla on oma särpimensä, joka tekee keitosta silmiä hivelevän ja makuhermoja hyväilevän aterian. Kirja on jaettu kolmeen lukuun: lämpimät keitot, ruokaisat keitot ja kylmät keitot.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäMonika Ahlberg
Muut tekijätJaana Palanterä & Wolgang Kleinschmidt
Teoksen nimiKeittoa avec
AlkuteosSoppa med tillbehör
SKUP-KEIT-5DCEE0
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, keitot
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja