Nancy Thayer : Kuumien aaltojen kerho kuohuu

Alkaen 4,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
0127691

Leikkimielinen Kuumien aaltojen kerho yhdistää viittä kypsään keski-ikään ehtinyttä naista. Alice, Faye, Shirley, Marilyn ja Polly ovat kerhon huumorintajuiset ja energiset jäsenet, jotka ovat tulleet tutuiksi Thayerin kahdesta aiemmasta romaanista.

Uusi vuosi tuo naisille uusia haasteita. Ennakkoluulojaan vastaan kamppaileva Alice joutuu tarkistamaan suhtautumistaan poikansa rakastettuun, mutta helppoa se ei ole. Taiteellisen Fayen lupaavasti alkanut romanssi kohtaa vaikeuksia, eikä lesken elämään totuttelevalla Pollylla ole paljon helpompaa. Marilyn puolestaan toteuttaa haaveensa ja lähtee lomalle Skotlantiin - mutta jonkun toisen haaveet sama matka murskaa. Kylpylää johtavan Shirleyn asiat ovat kehnoimmin. Hänen kirjailijaksi aikova nuori poikaystävänsä ei ole sitä miltä näyttää, ja pian Shirley hälyttää ystävättäret apuun. Uutena tulokkaana kerhoon saadaan Ruth, Marilynin iäkäs äiti, hauska ja suorapuheinen nainen, joka kamppailee hiipivää dementiaa vastaan.

Lämminhenkisistä lukuromaaneistaan tuttu Nancy Thayer kuvaa naisia pilke silmäkulmassa: miehet ja lapset tulevat ja menevät, mutta ystävättäret ovat pysyvä tukiverkosto elämän yllätyskäänteissä.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäNancy Thayer
Teoksen nimiKuumien aaltojen kerho kuohuu
AlkuteosHot flash holidays
Kielisuomi
Muut tekijätAuli Hurme-Keränen
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja