Noël Balen & Vanessa Barrot : Kalmakääryleitä murhakastikkeessa

Alkaen 26,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KALM-6BA947
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Ranskalaisen rikoskirjallisuuden ystäville tarjolla on herkullinen yhdistelmä jännitystä ja gastronomisia nautintoja Lyonin ravintolamaailmassa.

Kenelle: Ulkomaisen rikoskirjallisuuden ja gastronomian ystäville.

Lyonin gourmet-ravintolapiireissä ruoka maistuu krantummillekin. Gastronomialehden päätoimittaja Laure Grenadier kirjoittaa juttusarjaa Ranskan ruokapääkaupungista lukijoidensa ahmittavaksi. Yksi sarjaan haastatelluista on huippukokki Jérôme Thévenay; haastattelu jää miehen viimeiseksi. Kun tuoni alkaa korjata satoa muidenkin haastateltujen keskuudessa, Grenadier huomaa joutuneensa keskelle murhasarjaa.

Musiikkikirjailijana, muun muassa kiitetyn Django Reinhardt -elämäkerran tekijänä kunnostautunut Noël Balen on kotimaassaan Ranskassa myös arvostettu rikoskirjailija. Hän on ansioitunut myös teostensa televisioversioiden käsikirjoittajana. Balenin yhdessä puolisonsa Vanessa Barrotin kanssa luomassa dekkarissa klassiset rikoskirjallisuuden hyveet taitavasti rakennettuine juonenkäänteineen yhdistyvät gastronomisten nautintojen kuvailuun. Tästä herkusta voivat nyt suomalaislukijatkin nautiskella - turvallisen myrkyttömissä oloissa. Einari Aaltosen suomennos on jälleen kerran laatutyötä.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäNoël Balen & Vanessa Barrot
Muut tekijätEinari Aaltonen & Vanessa Barrot
Muut tekijätKääntänyt: Einari Aaltonen
Teoksen nimiKalmakääryleitä murhakastikkeessa
SKUP-KALM-6BA947
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja