Outi Rinne : Raakaruoka-aika! : herkkuja ilman hellaa ja uunia
Alkaen 12,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-RAAK-6CB1C6

Raikkaat raakaruokaohjeet tarjoavat makunautintoja ilman hellaa ja uunia – herkuttele monipuolisesti kasvisten ja luonnollisten raaka-aineiden voimalla.
Kenelle: Kasvis- ja raakaruokailusta kiinnostuneille sekä niille, jotka etsivät uusia terveellisiä reseptejä.
Takakansi
Raikasta raakaruokaa mausta tinkimättä, olkaa hyvä!Munakoisoraviolit, karpalo-saksanpähkinäjuusto, lime-avokadovanukas – raakaruoka hellii makuhermoja, vaikka uunia ja hellaa ei käytetäkään. Raakakeittiössä ravinteita varjellaan hellävaraisilla ruoanvalmistustekniikoilla, kuten marinoimalla, kuiva ttamalla ja hapattamalla. Raakaruoka-aika! lähestyy trendikästä raakaruokaa makunautintojen näkökulmasta ja tarjoaa ohjeita ruokahalua herättävistä alkuruoista aterian kruunaaviin jälkiruokaherkkuihin. Raakaruokailun ytimessä on rentous ja kokeilunhalu – hyvä olo tulee kaupan päälle.
OUTI RINNE (s. 1969) on hyvinvointiin erikoistunut psykologi, elämäntaidon valmentaja ja kasvis- ja raakaruokaan perehtynyt kouluttaja ja kirjoittaja. Hän kirjoittaa suosittua Keittiökameleontti-blogia, jolla on kuukaudessa noin 30 000 lukijaa.
Esittely
Munakoisoraviolit, korianterifalafelit, lime-avokado-mousse - raakaruoka hellii makuhermoja, vaikka uunia ja hellaa ei käytetäkään. Keittämättä paras lähestyy trendikästä raakaruokaa makunautintojen näkökulmasta ja opastaa tekemään rentoa ruokaa tuoreista kasviksista. Teos tarjoilee ohjeita ruokahalua herättelevistä alkuruoista aterian kruunaaviin jälkiruokaherkkuihin.Raakaruokakeittiössä ravinteita varjellaan hellävaraisilla ruoanvalmistustekniikoilla, kuten marinoimalla, kuivattamalla ja hapattamalla. Keittämättä paras opastaa uteliasta kokkia, joka ei ole aiemmin tutustunut raakaruokaan, mutta teos haastaa myös kokeneen kulinaristin. Monet ohjeista ovat herkullisia myös perinteisesti kypsennettyinä. Lisäksi joukossa on päivitettyjä versioita tutuista kotiruoista: miltä kuulostavat vaikkapa nakit ja muusi valmistettuna palsternakasta, cashew-pähkinöistä ja aurinkokuivatuista tomaateista"
Raakaruokailun ytimessä on rentous ja kokeilunhalu. Hyvä olo tulee kaupan päälle.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Outi Rinne |
| Teoksen nimi | Raakaruoka-aika! : herkkuja ilman hellaa ja uunia |
| SKU | P-RAAK-6CB1C6 |
| Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, kasvisruoat, raakaravinto |
