Outi Rinne : Raakaruoka-aika! : herkkuja ilman hellaa ja uunia

Alkaen 12,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-RAAK-6CB1C6
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Raikkaat raakaruokaohjeet tarjoavat makunautintoja ilman hellaa ja uunia – herkuttele monipuolisesti kasvisten ja luonnollisten raaka-aineiden voimalla.

Kenelle: Kasvis- ja raakaruokailusta kiinnostuneille sekä niille, jotka etsivät uusia terveellisiä reseptejä.

Takakansi

Raikasta raakaruokaa mausta tinkimättä, olkaa hyvä!

Munakoisoraviolit, karpalo-saksanpähkinäjuusto, lime-avokadovanukas – raakaruoka hellii makuhermoja, vaikka uunia ja hellaa ei käytetäkään. Raakakeittiössä ravinteita varjellaan hellävaraisilla ruoanvalmistustekniikoilla, kuten marinoimalla, kuiva ttamalla ja hapattamalla. Raakaruoka-aika! lähestyy trendikästä raakaruokaa makunautintojen näkökulmasta ja tarjoaa ohjeita ruokahalua herättävistä alkuruoista aterian kruunaaviin jälkiruokaherkkuihin. Raakaruokailun ytimessä on rentous ja kokeilunhalu – hyvä olo tulee kaupan päälle.

OUTI RINNE (s. 1969) on hyvinvointiin erikoistunut psykologi, elämäntaidon valmentaja ja kasvis- ja raakaruokaan perehtynyt kouluttaja ja kirjoittaja. Hän kirjoittaa suosittua Keittiökameleontti-blogia, jolla on kuukaudessa noin 30 000 lukijaa.

Esittely

Munakoisoraviolit, korianterifalafelit, lime-avokado-mousse - raakaruoka hellii makuhermoja, vaikka uunia ja hellaa ei käytetäkään. Keittämättä paras lähestyy trendikästä raakaruokaa makunautintojen näkökulmasta ja opastaa tekemään rentoa ruokaa tuoreista kasviksista. Teos tarjoilee ohjeita ruokahalua herättelevistä alkuruoista aterian kruunaaviin jälkiruokaherkkuihin.

Raakaruokakeittiössä ravinteita varjellaan hellävaraisilla ruoanvalmistustekniikoilla, kuten marinoimalla, kuivattamalla ja hapattamalla. Keittämättä paras opastaa uteliasta kokkia, joka ei ole aiemmin tutustunut raakaruokaan, mutta teos haastaa myös kokeneen kulinaristin. Monet ohjeista ovat herkullisia myös perinteisesti kypsennettyinä. Lisäksi joukossa on päivitettyjä versioita tutuista kotiruoista: miltä kuulostavat vaikkapa nakit ja muusi valmistettuna palsternakasta, cashew-pähkinöistä ja aurinkokuivatuista tomaateista"

Raakaruokailun ytimessä on rentous ja kokeilunhalu. Hyvä olo tulee kaupan päälle.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäOuti Rinne
Teoksen nimiRaakaruoka-aika! : herkkuja ilman hellaa ja uunia
SKUP-RAAK-6CB1C6
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, kasvisruoat, raakaravinto
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja