Paul Mercurio : Olutkeittokirja : olut - miksi et käyttäisi sitä ruoanlaitossa
Jos olet sitä mieltä, että olut on hyvä juoma, muttet voisi kuvitellakaan käyttäväsi sitä ruoanlaittoon, tämä kirja saa sinut muuttamaan mielesi. Oluenystävä ja innokas kotikokki Paul Mercurio esittelee 87 lempireseptiään, joissa olut ei ole ylimääräinen jippo vaan olennainen raaka-aine.
Olutkeittokirjassa Paul Mercurio yhdistää kaksi intohimoaan: ruoanlaiton ja oluen. Mercurio opastaa lukijaa eri olutlaaduissa ja suosittelee sopivia laatuja jokaiselle ruokalajille. Kaikilla maailman yli 80 olutlaadusta on oma luonteensa, ja niistä saa ruokaan aivan erityistä sävyä - maukasta tai makeaa, yksinkertaista tai viihdyttävää. Mukana on niin alkuruokia, pääruokia kuin jälkiruokiakin. Uppoudu kirjaan ja testaa, miten hyviä ovat sipuli-vuohenjuusto-stoutpiirakka, oluessa haudutettu osso bucco tai syntiset stout-mokkapalat.
Kun pääset kokeilemaan kirjan herkullisia ja kekseliäitä reseptejä, et suhtaudu olueen enää samoin kuin ennen.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Paul Mercurio |
Muut tekijät | Nora Ahtola |
Teoksen nimi | Olutkeittokirja : olut - miksi et käyttäisi sitä ruoanlaitossa |
Alkuteos | Cooking with beer |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, olut |