Pekka Laine : Silakkakirja

44,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-SILA-F47BD3
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Pekka Laineen Silakkakirja pureutuu Itämeren arvostetun saaliin herkullisiin mahdollisuuksiin, tarjoten monipuolisen katsauksen silakan merkitykseen ruokana ja kansantaloudessa. Kirjasta löydät yli 50 valikoitua silakkareseptiä sekä käytännöllisiä vinkkejä kalan hyödyntämiseen kotikeittiössä.

Kenelle: Kalastuksen ja kalaruokien ystäville

Takakansi

Silakkakirja on tieto- ja keittokirja Itämeren arvosaaliista ja kalapöytien herkusta. Edullinen ja ravinteikas kala on innoittanut Pekka Lainetta keräämään noin 2 700 silakkareseptiä, joista hän jakaa kirjassa noin 50 suosikkiaan. Kirjassa esitellään keskeiset perinneruoat valmistusohjeineen, annetaan vihjeitä kalakokille ja kerrotaan, miten lämpimästä ruoasta saa seuraavaksi päiväksi erinomaisen alkupalan tai leivänpäällistä.

Teos on täysosuma kalastuksen ja kalaruoan ystävälle. Silakkakirjan luettuaan tietää raaka-aineen taustasta, sen elämästä luonnossa ja hienosta historiasta kansantalouden tärkeänä tekijänä. Silakkaa on pyydetty isosti tuhat vuotta, ja satoja vuosia se oli Pohjois-Euroopan ulkomaankaupan tärkeimpiä artikkeleita. Saalismäärältään silakka on edelleen Suomen tärkein kala, jonka monipuolisuus ihastuttaa niin kotikeittiöissä kuin syksyisillä silakkamarkkinoilla.

Esittely

Silakkakirja on tieto- ja keittokirja Itämeren arvosaaliista ja kalapöytien herkusta. Edullinen ja ravinteikas kala on innoittanut Pekka Laineen keräämään noin 2 700 silakkareseptiä, joista hän jakaa kirjassa noin 50 suosikkiaan.

Kirjassa esitellään keskeiset perinneruoat valmistusohjeineen, annetaan vihjeitä kalakokille ja kerrotaan, miten lämpimästä ruoasta saa seuraavaksi päiväksi erinomaisen alkupalan tai leivänpäällystä.

Teos on täysosuma kalastuksen ja kalaruoan ystävälle. Silakkakirjan luettuaan tietää raaka-aineen taustasta, sen elämästä luonnossa ja hienosta historiasta kansantalouden tärkeänä tekijänä. Silakkaa on pyydetty isosti tuhat vuotta, ja satoja vuosia se oli Pohjois-Euroopan ulkomaankaupan tärkeimpiä artikkeleita.

Saalismäärältään silakka on edelleen Suomen tärkein kala, jonka monipuolisuus ihastuttaa niin kotikeittiössä kuin syksyisillä silakkamarkkinoilla.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäPekka Laine
Teoksen nimiSilakkakirja
SKUP-SILA-F47BD3
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, kalaruoat, silakka
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja