Pekka Råman & Gero Hottinger et al. : Kerrassaan herkullista! - puhtaita suomalaisia makuja eurooppalaiseen tapaan

19,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KERR-650573
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Kerrassaan herkullista! - puhtaita suomalaisia makuja eurooppalaiseen tapaan esittelee suomalaisen keittiön parhaat maut modernilla eurooppalaisella otteella. Raikkaat kotimaiset raaka-aineet, kuten kala, sienet ja marjat, nousevat pääosaan kokeneen keittiömestarin käsissä.

Takakansi

Puhtaita suomalaisia makuja eurooppalaiseen tapaan

RUOKA ON ILOINEN ASIA, mutta sillä ei pidä leikkiä. Kun ruoassa maistuvat ensiluokkaisten raaka-aineiden omat aromit, on kokki todella osannut asiansa.

KUTEN KYLMÄN, POHJOISEN MAAN asukkailta sopii odottaakin, suomalaiset ovat aina suhtautuneet ruokaan vakavasti. Siksi perinteisessä suomalaisessa ruuassa maistuvat sen raaka-aineet aidoimmillaan. Sen paremmista lähtökohdista ovat tuskin edes maailman rikkaimmat ruokakulttuurit kehittyneet. Mutta suomalainen ruokakulttuuri on vuosien varrella myös itsessään myös 'siloisempia' vaikutteita niin idästä kuin lännestä. Siitä, joka haluaa ymmärtää suomalaista ruokakulttuuria, on hyvä tuntea ainakin näitä ruoanvalmistamisen suomalaisia erikoisuuksia.

SUOMALAISESSA VUODESSA ON vielä selvästi neljä vuodenaikaa. Sesongit ovatkin suomalaisen ruokakulttuurin suuri rikkaus. Toivottavasti emme unohda niitä nyt, kun voimme lennättää varhaisperunaa ja mansikoita maailman ääristä ympäri vuoden.

Gero Hottinger

Gero Hottinger tuli Suomeen lähes sattumalta yli kolmekymmentä vuotta sitten. Helsinkiläisenä huippuhotellien ja ravintoloiden keittiömestarina hän on uransa eten mainieikkaan Ravintola Kanavarannan ja Suomen ensimmäisen avoimen kokkikoulun, Helsingin Kulinaarisen Instituutin kommenttoiseksi ja perustajasjäseneksi. Tällä hetkellä hän työskentelee Kulinaarisen Instituutin ja äskettäin avatun uuden ravintolansa Villa Hakkarin isäntänä.

Esittely

Suomalaista ruokaa eurooppalaisittain
Komea lahjakirja, mieluisa matkamuisto

Helsingin Kulinaarisen Instituutin isäntä, keittiömestari Gero Hottinger on jälleen lempiteemansa
parissa. Hän tarjoaa valistuneille kotikokeille 80 huippureseptiään: suomalaista ruokaa tämän
päivän eurooppalaiseen tapaan laitettuna.
Raaka-aineista vahvimmin esillä ovat kotimainen kala, sienet, kasvikset ja marjat,
mutta myös riista ja muu kotimainen liha. Mausteena on anekdootteja ja muistikuvia pitkän
kansainvälisen uran varrelta.
Kirja ilmestyyy sekä suomeksi että englanniksi.

Gero Hottingerin, Eero Mäkelän ja Pekka Immosen kirja Muikkutortusta riekonrintaan (1995) oli
menestys, ja sen ovat löytäneet myös kulinariasta kiinnostuneet matkailijat.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäPekka Råman & Gero Hottinger ym.
Teoksen nimiKerrassaan herkullista! - puhtaita suomalaisia makuja eurooppalaiseen tapaan
SKUP-KERR-650573
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja