Pertti Leino & Jari Kohtala & Seppo Kymäläinen & Jukka Tarvainen & Jan Henriksson : Liha-alan ammattioppi

Liha-alan ammattioppi perehdyttää liharaaka-aineisiin ja niiden käyttöön erilaisten lihajalosteiden valmistuksessa. Kirja tarjoaa kattavan käsityksen lihatuotteiden tuotannosta, pakkauksesta sekä laadun ja turvallisuuden varmistamisesta.
Kenelle: Elintarvikealaa opiskeleville ammattikoulussa tai opistossa.
Kirja sisältää tärkeimmät osa-alueet liharaaka-aineesta ja sen käytöstä erilaisten lihajalosteiden valmistuksessa. Kirja antaa kokonaiskuvan lihatuotteiden valmistuksesta, pakkauksesta sekä laatuun ja turvallisuuteen vaikuttavista tekijöistä.
Teos on tarkoitettu oppikirjaksi elintarvikealaa opiskeleville.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Pertti Leino & Jari Kohtala & Seppo Kymäläinen & Jukka Tarvainen & Jan Henriksson |
Teoksen nimi | Liha-alan ammattioppi |
SKU | P-LIHA-D9542D |