Pertti Leino & Jari Kohtala & Seppo Kymäläinen & Jukka Tarvainen & Jan Henriksson : Liha-alan ammattioppi
42,60 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-LIHA-D9542D

Liha-alan ammattioppi perehdyttää liharaaka-aineisiin ja niiden käyttöön erilaisten lihajalosteiden valmistuksessa. Kirja tarjoaa kattavan käsityksen lihatuotteiden tuotannosta, pakkauksesta sekä laadun ja turvallisuuden varmistamisesta.
Kenelle: Elintarvikealaa opiskeleville ammattikoulussa tai opistossa.
Kirja sisältää tärkeimmät osa-alueet liharaaka-aineesta ja sen käytöstä erilaisten lihajalosteiden valmistuksessa. Kirja antaa kokonaiskuvan lihatuotteiden valmistuksesta, pakkauksesta sekä laatuun ja turvallisuuteen vaikuttavista tekijöistä.
Teos on tarkoitettu oppikirjaksi elintarvikealaa opiskeleville.
Teos on tarkoitettu oppikirjaksi elintarvikealaa opiskeleville.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Pertti Leino & Jari Kohtala & Seppo Kymäläinen & Jukka Tarvainen & Jan Henriksson |
| Teoksen nimi | Liha-alan ammattioppi |
| SKU | P-LIHA-D9542D |
