Pertti Leino & Jari Kohtala & Seppo Kymäläinen & Jukka Tarvainen & Jan Henriksson : Liha-alan ammattioppi

51,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-LIHA-D9542D
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Liha-alan ammattioppi perehdyttää liharaaka-aineisiin ja niiden käyttöön erilaisten lihajalosteiden valmistuksessa. Kirja tarjoaa kattavan käsityksen lihatuotteiden tuotannosta, pakkauksesta sekä laadun ja turvallisuuden varmistamisesta.

Kenelle: Elintarvikealaa opiskeleville ammattikoulussa tai opistossa.

Kirja sisältää tärkeimmät osa-alueet liharaaka-aineesta ja sen käytöstä erilaisten lihajalosteiden valmistuksessa. Kirja antaa kokonaiskuvan lihatuotteiden valmistuksesta, pakkauksesta sekä laatuun ja turvallisuuteen vaikuttavista tekijöistä.

Teos on tarkoitettu oppikirjaksi elintarvikealaa opiskeleville.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäPertti Leino & Jari Kohtala & Seppo Kymäläinen & Jukka Tarvainen & Jan Henriksson
Teoksen nimiLiha-alan ammattioppi
SKUP-LIHA-D9542D
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja