Pirjo Salpa : Lapsen ensimmäinen vuosi : kehitys ei etene odotetusti, mitä tehdä?

20,00 €
Ei varastossa
SKU
1736114
Katso kaikki vaihtoehdot

Kirjassa kuvataan lapsen normaalin kehityksen eteneminen, erityisesti sen mahdollistavat tekijät, sekä tärkeimmät tunnistettavat poikkeavat kehityskulut. Käytännön ohjeista hyötyvät niin neuvolan henkilökunta kuin vanhemmatkin.

Ensimmäisenä elinvuotenaan lapsi oppii enemmän kuin koskaan myöhemmin vastaavana ajanjaksona. Oppimisen tahtiin ja malliin vaikuttavat paitsi yksilön ominaisuudet myös mahdolliset sairaudet ja vammat sekä perheen sisäinen vuorovaikutus, perusturvan kehittyminen ja ympäristön tarjoamat haasteet.

Poikkeava kehityskulku ei tarkoita, etteikö kehitys voisi normalisoitua iän myötä. Suurella osalla näistä lapsista kyse on normaalin kehityksen erilaisista variaatioista, joihin voidaan vaikuttaa. Useimmiten vanhempien ohjaaminen ja arjessa toteutuva harjoittelu ovat riittäviä toimenpiteitä.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäPirjo Salpa
Muut tekijätIlona Autti-Rämö
Teoksen nimiLapsen ensimmäinen vuosi : kehitys ei etene odotetusti, mitä tehdä?
SijaintiPaikallisvarasto Lähetetään seuraavana arkipäivänä
KustantajaTammi
Painovuosi2010
Painos1
SidontaNidottu (pehmeäkantinen)
Sivumäärä96
Kielisuomi
SarjaHygieia
ISBN9789513154653
KuntoErinomainen (K4)
MuutaOmistajamerkintä (leima)
Korkeus (mm)230
Syvyys (mm)171
Paksuus (mm)6
Paino (g)186
VerokantaMarginaaliverotus
Avainsanatvauvat, motorinen kehitys, liike, sensomotorinen kehitys, kehityshäiriöt, motoriikka, lapsen kehitys, motoriset taidot, barnets utveckling, barn (åldersgrupper), babyer, utvecklingsstörningar, motorisk utveckling, motoriska färdigheter, viivästynyt kehitys, motorik, försenad utveckling, sensomotorisk utveckling, lapset (ikäryhmät)
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja