Pirkko Sallinen-Gimpl : Karjalainen keittokirja

49,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KARJ-EDA507
Katso kaikki vaihtoehdot

Karjalaisessa uunissa ovat paistuneet monenlaiset leivät, kukot, piirakat ja kukkoset. Leivonnan jälkilämmössä ovat hautuneet mehevät uunipotit, joista tunnetuin on karjalanpaisti. Kasviksia ja sieniä on Karjalassa käytetty monipuolisemmin kuin muualla Suomessa.

Tekijä on laatinut perinneruoista nykysovelluksia, ja tuttujen karjalaisruokien lisäksi mukana on paikallisia erikoisuuksiakin. Kirjassa esitellään myös karjalaista kulttuuria, tapoja ja juhlia.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäPirkko Sallinen-Gimpl
Teoksen nimiKarjalainen keittokirja
Avainsanatruokaohjeet, keittokirjat, ruokaperinne, ruokakulttuuri
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja