Pohjanmaa à la carte = Österbotten à la carte
7,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-POHJ-2011DD

Tutustu Pohjanmaan ainutlaatuiseen ruokakulttuuriin, jossa perinteet ja uudet makuelämykset kohtaavat alueen rikkaassa gastronomiassa. Kirja tarjoaa katsauksen sekä maatalous- että kalastusseutujen perinteisiin ja moderneihin ruokatunnelmiin.
Pohjanmaa à la carte -kirja esittelee Pohjanmaan ainutlaatuisen ruokakulttuurin perinteitä ja sen uusia gastronomisia sovellutuksia, jotka kannattaa maistella paikanpäällä Pohjanmaalla. Itse pyydetty ja lähellä tuotettu ruoka ovat suuressa arvossa. Maakuntien suomenkielinen alue on vahvaa maa- ja karjatalousaluetta, kun taas kaksikielisellä rannikkoseudulla on kalaisampi ruokaperinne. Ruoka valmistetaan yhä perinteitä kunnioittaen, mutta myös uusia valmistustapoja soveltaen. Alueen ruokakulttuuri on kehittynyt merkittävästi ja tarjolla on paljon uutta ja erilaista. Lisäksi kirjasta löytyvät perinteiset pohjalaiset herkut kuten juustopaisti, söde ja saaristolaislimppu.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Muut tekijät | Manne Stenros & Ari Mäkelä |
| Teoksen nimi | Pohjanmaa à la carte = Österbotten à la carte |
| SKU | P-POHJ-2011DD |
| Avainsanat | ruokaohjeet, keittokirjat, ruokaperinne, ruokakulttuuri, gastronomia, maakunnat, matrecept, mattradition, matkultur, kokböcker, landskap (administrativa områden), gastronomi |
