Raija Lampi : Elintarvikkeet ja ruoanvalmistus
Elintarvikkeet ja ruoanvalmistus on oppikirja ruoanvalmistuksen perusteita opiskeleville nuorille ja aikuisille. Kirja antaa perustiedot elintarvikkeista ja ruoanvalmistuksesta sekä niihin kytkeytyvästä ravitsemustiedosta ja hygieenisestä toiminnasta. Kirja on jäsennelty elintarvikeryhmittäin. Elintarvikkeita käsitellään tunnistamisen, valinnan ja ruoanvalmistuksen kannalta. Lisäksi kirjaan on valittu sovellettavissa olevia ruoanvalmistuksen harjoituksia. Kirjan avulla opiskelijalle muodostuu selkeä ja jäsentynyt tieto-taitorakenne, jota on helppo täydentää.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Raija Lampi |
Muut tekijät | Markku Luola & Hilkka Seppänen |
Teoksen nimi | Elintarvikkeet ja ruoanvalmistus |
Avainsanat | ruoanvalmistus, ruoka-aineet, elintarvikkeet |