Raija Puska : Ruokaa jess!
Ruokaa Jess! on helppolukuinen oppikirja, joka on tarkoitettu kokin ammatillisiin perusopintoihin. Kirja soveltuu myös erityistä tukea oppimisessa ja opiskelussa tarvitseville opiskelijoille. Kirja sisältää: · tietoa raaka-aineiden käsittelystä · erilaisia kypsennysmenetelmiä · selkeitä ruokaohjeita eri ruokalajien valmistamiseen · runsaasti työvaihekuvia · ohjaavia tehtäviä.
Kirjan helppolukuinen sisältö ja selkeä ulkoasu helpottavat oppimista sekä opetusta. Kirja sopii oppimateriaaliksi erilaisiin oppimisympäristöihin, kuten opetuskeittiöön ja -ravintolaan, suurkeittiöön ja työssäoppimispaikkoihin.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Raija Puska |
Muut tekijät | Tarja Keppo |
Teoksen nimi | Ruokaa jess! |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, ruoka, juomat, tarjoilu, keittiöt, ravitsemisala, käsittely, oppikirjat, ruokailu, hygienia, raaka-aineet, selkokirjat, suurkeittiöt, omavalvonta, ammattikeittiöt |