Ravitsemustieto osaksi ammattitaitoa
Alkaen 8,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-RAVI-FE8D50

Ravitsemustieto osaksi ammattitaitoa tarjoaa kattavan perustan ravitsemuksen perusasioihin sekä ajankohtaiseen elintarviketietoon. Kirjassa käsitellään ravitsemussuosituksia, energiaravintoaineita, vitamiineja, kivennäisaineita, erityisruokavalioita ja ruokavalintojen eettisiä sekä ympäristönäkökohtia.
Ravitsemustieto osaksi ammattitaitoa Ravitsemustieto osaksi ammattitaitoa on oppikirja ravitsemuksen perusasioiden ja ajankohtaisen elintarviketiedon opiskeluun. Kirjan sisältö kattaa ravitsemuksen keskeiset teemat: ravitsemussuositukset, energiaravintoaineet, vitamiinit ja kivennäisaineet, eri ikäisten ravitsemuksen erityistarpeet, yleisimmät erityisruokavaliot. Lisäksi kirjassa kerrotaan vegetarismista, eettisiin syihin perustuvista ruokavalinnoista, ruoan ympäristövaikutuksista ja terveysvaikutteisista elintarvikkeista. Perusasiat on esitetty tiiviisti, joten kirja sopii myös lyhyiden kurssien opiskeluaineistoksi. Lisäksi kirjassa on runsaasti tehtäviä, jotka kannustavat itsenäiseen opiskeluun ja tiedonhakuun esimerkiksi Internetistä. Tämä uudistettu painos ravitsemuksen oppikirja sopii matkailu-, ravitsemis- ja talousalan sekä sosiaali- ja terveysalan uudistettuihin perustutkintoihin.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Muut tekijät | Merja Ihanainen |
| Teoksen nimi | Ravitsemustieto osaksi ammattitaitoa |
| SKU | P-RAVI-FE8D50 |
| Avainsanat | ruokavaliot, ravitsemus, ravintoaineet, ruoansulatus |
