Reginald Hill : Beulahin kukkulalla

Alkaen 5,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-BEUL-D65BDF

Ruokkoamaton rikosylitarkastaja Andy Dalziel ei siedä tomppeleita. Mutta kyllä Dalzielissakin on sietämistä - erityisesti hänen säyseällä alaisellaan, etsivä Peter Pascoella. Jotenkin kummasti töykeän, röyhkeän, viinaan menevän paksukaisen ja tämän sliipatun, sivistyneen työparin yhteistyö kuitenkin toimii.

Kesän kuumimpana päivänä Dalziel ja Pascoe saavat käsiinsä tapauksen, joka koettelee heidän kykyjään. Seitsemänvuotias Lorraine Dacre on kadonnut jäljettömiin Danbyn pikkukylästä. Dalziel uumoilee pahinta, sillä 15 vuotta aiemmin samalla alueella, Dendalen sittemmin padotussa laaksossa, katosi kolme lasta. Tuolloin syylliseksi epäiltiin paikallista teini-ikäistä erakkoa, Benny Lightfootia, mutta tämäkin katosi ennen kuin Dalziel ehti suorittaa pidätystä. Nyt Danbyn rakennusten seiniin on alkanut ilmestyä töhryisiä graffiteja: BENNY ON PALANNUT!

Oman lusikkansa soppaan laittavat myös Danbyn umpimieliset asukkaat, joista useammalla kuin yhdellä on jotain salattavaa. Jääkö kadonneiden lasten tapaus tälläkin kertaa ratkaisematta?

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäReginald Hill
Teoksen nimiBeulahin kukkulalla
AlkuteosOn Beulah Height
Kielisuomi
Muut tekijätMarja Luoma
Verokanta-
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja