Richard A. Sprenger : Elintarvikehygienian käsikirja
5,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-ELIN-AC4974

Elintarvikehygienian käsikirja tarjoaa käytännön ohjeita ja selkeitä neuvoja elintarviketurvallisuuden ylläpitämiseen ravintoloissa, kaupoissa ja tuotantotiloissa.
Käytännönläheinen opaskirja kaikille elintarvikkeita käsitteleville. Erittäin hyödyllinen esim ravintoloissa, kaupoissa ja elintarviketuotannossa työskenteleville. Sisältää runsaasti neuvoja elintarvikehygienian parantamiseksi ja ongelmien ennaltaehkäisemiseksi. Jokaisen luvun lopussa luvun aiheeseen liittyvät harjoituskysymykset.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Richard A. Sprenger |
| Teoksen nimi | Elintarvikehygienian käsikirja |
| Alkuteos | The food hygiene handbook |
| SKU | P-ELIN-AC4974 |
