Richard A. Sprenger : Elintarvikehygienian käsikirja

5,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-ELIN-AC4974
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Elintarvikehygienian käsikirja tarjoaa käytännön ohjeita ja selkeitä neuvoja elintarviketurvallisuuden ylläpitämiseen ravintoloissa, kaupoissa ja tuotantotiloissa.

Käytännönläheinen opaskirja kaikille elintarvikkeita käsitteleville. Erittäin hyödyllinen esim ravintoloissa, kaupoissa ja elintarviketuotannossa työskenteleville. Sisältää runsaasti neuvoja elintarvikehygienian parantamiseksi ja ongelmien ennaltaehkäisemiseksi. Jokaisen luvun lopussa luvun aiheeseen liittyvät harjoituskysymykset.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäRichard A. Sprenger
Teoksen nimiElintarvikehygienian käsikirja
AlkuteosThe food hygiene handbook
SKUP-ELIN-AC4974
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja