Denis Gingras & Richard Beliveau : Ruokavalio ja syöpä : syövän ehkäisy ja hoito ravinnon avulla

50,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-RUOK-4103F0
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Ruokavalio ja syöpä -teos tarjoaa kattavan katsauksen siihen, miten ravinnon valinnoilla voi vaikuttaa syövän ehkäisyyn ja hoitoon. Kanadalaisten huippututkijoiden kirja esittelee uusimman tutkimustiedon ymmärrettävästi ja havainnollistaa, miksi tietyt ruoka-aineet voivat olla tehokkaita syöpää vastaan.

Takakansi

Syöpä on länsimaissa pelätyimpiä tauteja. Nyky­tutkimus on tuottanut runsaasti vakuuttavaa tietoa elintarvikkeiden sisältämien kas­vip­eräisten biomolekyylien syöpää torjuvista ominaisuuksista. Ruokavalio voikin olla tehokas ase syövän vastaisessa taistelussa. Esimerkiksi vihreä tee, valkosipuli, soija, oliiviöljy, punaviini, ristikkäiskasvikset, rasvaiset kalat, marjat ja hedelmät ovat erityisen suositeltavia niille, joilla on kohonnut syöpäriski. Kaikkien muidenkin kannattaa sisällyttää niitä ruokavalioonsa, sillä niistä koostuva ruokavalio on varmasti ja tehokas tapa ehkäistä syöpää. Kirjassa valotetaan lisäksi näiden ruoka-aineiden toisiaan vahvistavaa vaikutusta.

Kirjan tekijät ovat huippututkijoita, jotka ovat onnistuneet pukemaan uusimman tutkimustiedon luettavaan ja ymmärrettävään muotoon. Richard Béliveau on mm. Quebecin yliopiston syöpätutkimuksen ja biokemian professori ja Hôpital Sainte-Justine –sairaalan veri- ja syöpätautien osaston molekyylilääketieteen laboratorion johtaja. Denis Gingras toimii samassa laboratoriossa syöpätutkijana.

Esittely

Kun todennäköisyys kuolla hain hyökkäykseen on yksi 280 miljoonasta ja lento-onnettomuudessa yksi 3 miljoonasta, on todennäköisyys sairastua syöpään yksi kolmesta. Yleistajuinen teos kertoo, miten ja miksi syöpä syntyy. Millainen on ravitsemuksen merkitys syövän ehkäisyssä ja hoidossa? Miksi tietyt ruoka-aineet - kaalit, sipuli, tomaatti, kurkuma, suklaa, viini ja vihreä tee - ovat syöpäsolujen vihollisia? Miten päivittäisessä elämässä voi pienillä ja suurilla valinnoilla ehkäistä syövän syntyä? Kanadalaisten huippuasiantuntijoiden kattava tietoteos ilmestyy yli 20 maassa, ja syksyllä 2007 julkaistaan siihen liittyvä keittokirja.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäDenis Gingras & Richard Beliveau
Teoksen nimiRuokavalio ja syöpä : syövän ehkäisy ja hoito ravinnon avulla
AlkuteosLes aliments contre le cancer
SKUP-RUOK-4103F0
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja