Richard Bertinet : Leipää monella tavalla
Alkaen 12,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-LEIP-1A660B

Leipää monella tavalla tarjoaa kattavan kokoelman herkullisia ja tuoreita leipäreseptejä, joiden avulla kotileipurin arki helpottuu. Leipurimestari Richard Bertinetin ohjeet perustuvat suomalaisten jauhojen käyttöön ja tuovat vaihtelua leivän leivontaan.
Takakansi
Leivän leipominen on hauskaa ja edullista. Se ei ole hankalaa eikä vie tuhotomasti aikaa.• Herkulliset ja takuulla tuoreet leivät paistuvat kotiuunissa helposti ja nopeasti.
• Viidestä perustakinasta voi ohjeiden avulla valmistaa yli 50 erilaista leipää.
• Hiivan, veden ja jauhojen yhdistelmä on leivän perusta, mutta ainesosien suhteita ja laatuja muuttamalla erilaisia koostumuksia ja makuja voidaan vaihdella lähes loputtomiin.
Leipurimestari Richard Bertinet on testannut reseptit suomalaisilla jauhoilla ja muuntanut ohjeet niille sopiviksi.
Esittely
Leipurimestari Richard Bertinet kumoaa käsityksen leivänleipomisesta rutkasti aikaa kuluttavana ja hankalana toimena. Kotiuunissa on mahdollista valmistaa herkullista ja takuulla tuoretta leipää helposti ja nopeasti, vaikkapa päivällisen kypsyessä.Kirjassa esitellyt viisi perustaikinaa toimivat pohjana lukuisille leipätyypeille. Hiivan, veden ja jauhojen yhdistelmä on leivän perusta, mutta ainesosien suhteita ja laatuja muuttamalla erilaisia koostumuksia ja makuja voidaan varioida lähes loputtomiin. Esimerkiksi rusinat, tomaatit ja pesto ovat aineksia, joilla leipään saa lisää makua ja näköä. Runsas kuvitus esittelee herkullisen näköiset ihannetulokset.
Viidestä perustaikinasta voi ohjeiden avulla valmistaa yhteensä 50 erilaista leipää. Kirjan ohjeiden joukosta löytyvät reseptit esimerkiksi kaikille tuttujen donitsien, pitsapohjan ja ciabatta-leivän valmistamiseen, mutta joukossa on myös hieman harvinaisempia ohjeita - leipää voi käyttää esimerkiksi keittolautasena. Suurin osa ohjeiden mukaan valmistetuista leivistä voidaan paistaa vain osittain, minkä jälkeen ne voidaan pakastaa ja aina tuoreen leivän tarpeen koittaessa kypsentää loppuun.
Richard Bertinet on testannut reseptit suomalaisilla jauhoilla ja muuntanut ohjeet niille sopiviksi.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Richard Bertinet |
| Muut tekijät | Jean Cazals & Kari Sammo |
| Teoksen nimi | Leipää monella tavalla |
| Alkuteos | Dough : simple contemporary bread |
| SKU | P-LEIP-1A660B |
| Avainsanat | ruokaohjeet, leipominen, leipä |
