Richard McCormick : Pariisi

Alkaen 9,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-PARI-CE14FB
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Richard McCormick vie lukijat Pariisin kiehtovan ruokakulttuurin ytimeen tuomalla mukanaan kasvispainotteisia ohjeita, urbaanin tunnelman ja trendikkäiden ravintoloiden parhaat ideat. Matkustava kokki -kirjasarjassa tutustutaan kaupungin omaleimaiseen makumaailmaan inspiraationa modernit tuulahdukset ja klassinen ranskalaiskeittiö.

Takakansi

Pariisin ruokatrendit muuttuvat vauhdilla. Kaupunki vilisee raikkaita ravintolakonsepteja, katuruokakioskeja, nykyaikaisia interiöörejä ja virkeitä ravintoloitsijoita. Ranskalaiskeittiön perinteitä vaalitaan, mutta niitä osataan myös uudistaa. Tässä kirjassa ruokavisioonääri Richard McCormick matkustaa Pariisiin, tutustuu kaupungin gastronomisiin tuuliin ja antaa resepteissään oman näkökulmansa klassisiin ranskalaisherkkuihin.

Esittely

Suomen ravintolamaailman visionäärin oma ruokakirjasarja!

Mitä tapahtuu, kun yhdistetään suosikkikokki Richard McCormick ja tämän hetken kiehtovimmat kaupungit? Syntyy kirjasarja täynnä kaupunkien inspiroimia, McCormickille tunnusomaisia kasvispainotteisia ruokaohjeita.

Viikonloppumatkalla vieraillaan paikallisissa ravintoloissa, kokataan piknikille ja ystäväporukan illalliselle sekä nautitaan makupaloja muodista, musiikista ja muista ajankohtaista trendeistä. Jokainen kaupunki avaa uuden puolensa, nostaa lautaselle omat raaka-aineensa ja innostaa kokeilemaan uutta.

Richard McCormick on kokki ja ravintoloitsija, joka on mullistanut Helsingin ravintolakulttuurin konstailemattoman raikkaalla ruoallaan ja luovilla konsepteillaan. Suomeen kotiutunut McCormick on ehtinyt asua useissa maissa niin Euroopassa, Yhdysvalloissa kuin Aasiassakin. Hänet tunnetaan muun muassa Siltanen-, Shanghai Cowboy -, Sandro- ja The Cock -ravintoloiden keittiöistä sekä vaaleanpunaisesta ruokarekastaan, jolla hän aloitti Suomen katuruokabuumin.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäRichard McCormick
Muut tekijätAndrew Taylor & Jenna Vehviläinen
Teoksen nimiPariisi
SKUP-PARI-CE14FB
Avainsanatruokaohjeet, ruokakulttuuri, ravintolat, ruokamatkailu
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja