Riitta Suomalainen (toim.) : Keittotieto 3 : Liharuoat 1 : nauta, vasikka, lammas sekä Suomen liha- ja sisäelinruokia

9,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KEIT-967C5C
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Keittotieto 3 pureutuu naudan, vasikan ja lampaan liharuokiin, esitellen sekä kansainvälisen että suomalaisen keittiön monipuoliset liharuoat ja sisäelinspecialiteetit.

Keittotieto – kansainvälisen, ranskalaisen ja pohjoismaisen keittiön arki- ja juhlaruoat sekä suomalaisen yleiskeittiön ja eri maakuntiemme herkut upeassa seitsemänosaisessa suurteoksessa. Uutena, seitsemäntenä osana Uusi kevyt keittiö. Suomalaisen asiantuntijaryhmän toimittama, ennakkoluuloton, monipuolisesti informoiva keittokirjasarja.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäRiitta Suomalainen (toim.)
Muut tekijätInkeri Aarnio & Hilkka Uusivirta ym.
Teoksen nimiKeittotieto 3 : Liharuoat 1 : nauta, vasikka, lammas sekä Suomen liha- ja sisäelinruokia
AlkuteosTout a vous - la Cuisine de A a Z
SKUP-KEIT-967C5C
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja