Riitta Suomalainen (toim.) : Keittotieto 3 : Liharuoat 1 : nauta, vasikka, lammas sekä Suomen liha- ja sisäelinruokia
9,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KEIT-967C5C

Keittotieto 3 pureutuu naudan, vasikan ja lampaan liharuokiin, esitellen sekä kansainvälisen että suomalaisen keittiön monipuoliset liharuoat ja sisäelinspecialiteetit.
Keittotieto – kansainvälisen, ranskalaisen ja pohjoismaisen keittiön arki- ja juhlaruoat sekä suomalaisen yleiskeittiön ja eri maakuntiemme herkut upeassa seitsemänosaisessa suurteoksessa. Uutena, seitsemäntenä osana Uusi kevyt keittiö. Suomalaisen asiantuntijaryhmän toimittama, ennakkoluuloton, monipuolisesti informoiva keittokirjasarja.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Riitta Suomalainen (toim.) |
| Muut tekijät | Inkeri Aarnio & Hilkka Uusivirta ym. |
| Teoksen nimi | Keittotieto 3 : Liharuoat 1 : nauta, vasikka, lammas sekä Suomen liha- ja sisäelinruokia |
| Alkuteos | Tout a vous - la Cuisine de A a Z |
| SKU | P-KEIT-967C5C |
