Riitta Suomalainen (toim.) : Keittotieto 4 : Liharuoat 2 : sika, kaniini, linnut ja riista sekä Suomen liha- ja sisäelinruokia 2

Alkaen 8,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KEIT-734E0C
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Riitta Suomalaisen toimittama kattava teos perehtyy sian, kaniinin, lintujen ja riistan sekä perinteisten suomalaisten liha- ja sisäelinruokien valmistukseen osana arvostettua Kodin käyttökirjastoa.

Keitotieto – kansainvälisen, ranskalaisen ja pohjoismaisen keittiön arki- ja juhlataruoat sekä suomalaisen yleiskeittiön ja eri maakuntiemme herkut upeassa seitsemosaisessa suurteoksessa. Uutena, seitsemäntenä osana Uusi kevyt keittiö. Suomalaisen asiantuntijaryhmän toimittama, ennakkoluuloton, monipuolisesti informoiva keittokirjasarja.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäRiitta Suomalainen (toim.)
Muut tekijätHilkka Virtanen & Inkeri Aarnio ym.
Teoksen nimiKeittotieto 4 : Liharuoat 2 : sika, kaniini, linnut ja riista sekä Suomen liha- ja sisäelinruokia 2
AlkuteosTout a vous - la Cuisine de A a Z
SKUP-KEIT-734E0C
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja