Riitta Suomalainen (toim.) : Keittotieto 4 : Liharuoat 2 : sika, kaniini, linnut ja riista sekä Suomen liha- ja sisäelinruokia 2
Alkaen 8,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KEIT-734E0C

Riitta Suomalaisen toimittama kattava teos perehtyy sian, kaniinin, lintujen ja riistan sekä perinteisten suomalaisten liha- ja sisäelinruokien valmistukseen osana arvostettua Kodin käyttökirjastoa.
Keitotieto – kansainvälisen, ranskalaisen ja pohjoismaisen keittiön arki- ja juhlataruoat sekä suomalaisen yleiskeittiön ja eri maakuntiemme herkut upeassa seitsemosaisessa suurteoksessa. Uutena, seitsemäntenä osana Uusi kevyt keittiö. Suomalaisen asiantuntijaryhmän toimittama, ennakkoluuloton, monipuolisesti informoiva keittokirjasarja.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Riitta Suomalainen (toim.) |
| Muut tekijät | Hilkka Virtanen & Inkeri Aarnio ym. |
| Teoksen nimi | Keittotieto 4 : Liharuoat 2 : sika, kaniini, linnut ja riista sekä Suomen liha- ja sisäelinruokia 2 |
| Alkuteos | Tout a vous - la Cuisine de A a Z |
| SKU | P-KEIT-734E0C |
