Riitta Suomalainen (toim.) : Keittotieto : Liharuoat 2 : sika, kaniini, linnut ja riista sekä Suomen liha- ja sisäelinruokia 2
Alkaen 8,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KEIT-CE253D

Keittotieto-sarjan teos esittelee runsaan kattauksen kansainvälisiä, ranskalaisia, pohjoismaisia sekä suomalaisia liha- ja sisäelinruokia unohtamatta eri maakuntien perinteitä.
Keittotieto – kansainvälisen, ranskalaisen ja pohjoismaisen keittiön arki- ja juhlaruoat sekä suomalaisen yleiskeittiön ja eri maakuntiemme herkut upeassa kuusiosaisessa suurteoksessa. Nelihenkisen suomalaisen asiantuntijaryhmän toimittama, ennakkoluuloton, monipuolisesti informoiva keittokirjasarja.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Riitta Suomalainen (toim.) |
| Muut tekijät | Riitta Suomalainen & Inkeri Aarnio ym. |
| Teoksen nimi | Keittotieto : Liharuoat 2 : sika, kaniini, linnut ja riista sekä Suomen liha- ja sisäelinruokia 2 |
| Alkuteos | Tout a vous - la cuisine de A a Z |
| SKU | P-KEIT-CE253D |
