Riitta Virkkunen (suom.) : Joka kodin leivontakirja : kotileipurin tieto- ja taitopaketti: leivonnan raaka-aineet, tekniikat ja valmistusohjeet
Alkaen 19,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-JOKA-DEEF57

Joka kodin leivontakirja tarjoaa yksityiskohtaisia ohjeita taikinoiden, kuorrutusten ja kermojen valmistukseen sekä hyödyllisiä vinkkejä raaka-aineista. Mukana on monipuolisia perinteisiä ja moderneja leivontaohjeita kansainvälisistä kahviloista kotikeittiöihin.
LEIVONNAN KÄYTÄNNÖT Yksityiskohtaiset ja tarkasti kuvitettuet ohjeet taikinoiden, kermien ja kuorrutusten valmistukseen.
LEIVONNAN RAAKA-AINEET Hyödyllistä tietoa ja ammattilaisten vinkkejä leivonnan aineksista kuten viljasta, rasvoista ja mausteista.
RUOKAOHJEET Perinteisiä ja moderneja leivontaohjeita eri puolilta maailmaa - herkkuja niin Keski-Euroopan kahviloista kuin Välimeren maiden leipomoistakin. Kondiittoriopettaja Veli-Matti Ahvenharju ja leipuripettaja Jarmo Nygård ovat soveltaneet kirjan ohjeet suomalaisille sopiviksi.
LEIVONNAN RAAKA-AINEET Hyödyllistä tietoa ja ammattilaisten vinkkejä leivonnan aineksista kuten viljasta, rasvoista ja mausteista.
RUOKAOHJEET Perinteisiä ja moderneja leivontaohjeita eri puolilta maailmaa - herkkuja niin Keski-Euroopan kahviloista kuin Välimeren maiden leipomoistakin. Kondiittoriopettaja Veli-Matti Ahvenharju ja leipuripettaja Jarmo Nygård ovat soveltaneet kirjan ohjeet suomalaisille sopiviksi.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Riitta Virkkunen (suom.) |
| Teoksen nimi | Joka kodin leivontakirja : kotileipurin tieto- ja taitopaketti: leivonnan raaka-aineet, tekniikat ja valmistusohjeet |
| Alkuteos | Das grosse Teubner Backbuch |
| SKU | P-JOKA-DEEF57 |
| Avainsanat | ruokaohjeet, leivonnaiset, leipominen |
