Ritva Toivola : Naurava kummitus

20,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-NAUR-DFE010

Tämä ainutlaatuinen antologia sisältää kummitustarinoita kaikkialta pohjolasta: mukana on viisitoista kummitustarinaa, viisitoista kirjai lijaa ja viisitoista kuvittajaa. Millaisia kummi tustarinoita kerrotaan Islannissa, Grönlannissa, Färsaarilla, Tanskassa, Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja saamelaisten parissa?

Kummitus saattaa olla erakko, qivittoq, joka häpeästä, vihasta tai surusta on hylännyt läheisensä ja elää yksin autiomaassa yliluonnolliset voimat apunaan, tai se voi olla mustapukuinen nainen laivan kannella. Kummitusten kanssa voi joutua tekemisiin myös vanhoilla hautausmailla ja vanhoissa taloissa, mutta myös hyvin yllättävissä paikoissa, vaikkapa koulussa, pellolla tai jäätikön varjossa.

Henkeäsalpaavan jännittävä kokoelma erilaisia kummitustarinoita, joista välittyy hienosti myös Pohjolan eri maiden ja kielialueiden omaleimainen kulttuuri ja kummituksiin liittyvät erilaiset uskomukset.

Ritva Toivola kirjoittaman kummitustarinan Naurava kummitus on kuvittanut Salla Savolainen. Sari Peltoniemen kirjoittaman kummitustarinan Pekko Pellon poika on kuvittanut Liisa Kallio.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäRitva Toivola
Teoksen nimiNaurava kummitus
Kielisuomi
Muut tekijätKatriina Savolainen & Salla Savolainen ym.
Verokanta-
Avainsanatlastenkirjallisuus, kummitukset, kauhukirjallisuus, kummitustarinat
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja