Robert Carrier : Herkkuruokaa koko maailmasta
Alkaen 13,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-HERK-4C64A8

Robert Carrierin "Herkkuruokaa koko maailmasta" vie lukijan kulinaariselle matkalle maailman eri ruokakulttuurien pariin kattaen lähes 600 ainutlaatuista reseptiä. Carrierin inspiroiva ote tuo keittiöösi kansainvälisiä makuja ja vuosisataisia perinteitä, jotka herättävät ruokahalun ja kokeilunhalun.
Robert Carrier on kansainvälisesti kuuluisa keittotöidäen mestari, Voguen, Sunday Timesin ja muiden mannermaisten suurten herkkupalstojen toimittaja. Vallottavalla ilolla laadussaan keittokirjoissaan hän kätanyt kaikkien näiden puolien, joissa antaa arvota makuvivahteiden valintaan ja joiden mielestä herkullisen aterian valmistus ja uskalletut kokeilut keittiössä ovat nautinto sinänsä.
HERKKURUOKAA-kirjassaan Robert Carrier on valikoinut arvostetuimmat ruokalajit koko maailmasta. Vuosia kestäneen kulinaaristen tutkimusmatkojensa tuloksena hän tarjoaa nyt meille itse reseptejä hyvinkin harvinaisista, erin makuisista ensiluokan kansainväisistä, perinteisiin paikoihin, suuriin ruokailukeskittymiin, suuriin mausteuthin tiämiisä erikoisuuksiin, — ruokalaijehin, joista monilla on vuosisataiset perinteet. Ainekset näihin herkuttelijan toiveuniin on kaapissamme arjeittäin käsillä, ja Carrierilla on taito leikiten kuljettaa lukijansa yli ruoanlaiton niksien ja salakerien.
HERKKURUOKAA on jännittävä maailm anympärimatka, jonka pysähdyspaikoissa koemme mielenkiivistä kiihottavia ja makuhermoja kutkuttavia elämyksiä. Yhtä muksaan, tempaavasti kuin Robert Carrier vihkii meidät ruoanlaiton persoonallisiin iloihin ja monen makuvivahteiden salaisuuksiin, hän tutustuttaa meidät keittotöiden värikkääseen historiaan, siirtäen iloiseen joukkoom myös omia matkamuistojaan, isakujaan ja mielteitään. Kirjan kehkuvaa upea virkivirtus loihit lähimpään odotukseen unelmia ja lähes 600 ruokaohjeen joukosta löytyy oikea joka tilanteeseen.
HERKKURUOKAA-kirjassaan Robert Carrier on valikoinut arvostetuimmat ruokalajit koko maailmasta. Vuosia kestäneen kulinaaristen tutkimusmatkojensa tuloksena hän tarjoaa nyt meille itse reseptejä hyvinkin harvinaisista, erin makuisista ensiluokan kansainväisistä, perinteisiin paikoihin, suuriin ruokailukeskittymiin, suuriin mausteuthin tiämiisä erikoisuuksiin, — ruokalaijehin, joista monilla on vuosisataiset perinteet. Ainekset näihin herkuttelijan toiveuniin on kaapissamme arjeittäin käsillä, ja Carrierilla on taito leikiten kuljettaa lukijansa yli ruoanlaiton niksien ja salakerien.
HERKKURUOKAA on jännittävä maailm anympärimatka, jonka pysähdyspaikoissa koemme mielenkiivistä kiihottavia ja makuhermoja kutkuttavia elämyksiä. Yhtä muksaan, tempaavasti kuin Robert Carrier vihkii meidät ruoanlaiton persoonallisiin iloihin ja monen makuvivahteiden salaisuuksiin, hän tutustuttaa meidät keittotöiden värikkääseen historiaan, siirtäen iloiseen joukkoom myös omia matkamuistojaan, isakujaan ja mielteitään. Kirjan kehkuvaa upea virkivirtus loihit lähimpään odotukseen unelmia ja lähes 600 ruokaohjeen joukosta löytyy oikea joka tilanteeseen.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Robert Carrier |
| Muut tekijät | Kyllikki Villa & Kirsti Rannikko |
| Teoksen nimi | Herkkuruokaa koko maailmasta |
| Alkuteos | Great dishes of the world |
| SKU | P-HERK-4C64A8 |
