Roland Gööck : 100 kuuluisinta ruokaohjetta koko maailmasta
Alkaen 4,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-100--0535E9

Roland Gööckin "100 kuuluisinta ruokaohjetta koko maailmasta" vie makumatkalle maailman monipuolisimpien ja tunnetuimpien ruokalajien pariin. Käytännöllinen keittokirja tarjoaa selkeät ohjeet ja inspiraatiota rohkeaan ruoanlaittoon kotikeittiössä.
Kenelle: Monipuolisista kansainvälisistä ruokaohjeista ja kokeilemisesta kiinnostuneille.
Tiedättekö miten valmistetaan aito italialainen pizza? Mitä kaikkea kuuluu chateaubriandiin? Miten minestrone maustetaan? Mikä ero on seljankalla ja sukiyakilla?
Ehkä ette haluakaan tietää tätä kaikkea. Mutta jos kuulutte niihin jotka pitävät vaihtelusta ruoanlaitossa, niin kokeilette varmasti mielellänne maailman sataa kuuluisinta ruokaohjetta.
Tämän keittokirjan avulla on helppo toteuttaa alkuperäiset keittämis-, paistamis- ja leivontaohjeet. Kirja sisältää tarkat ainemäärät ja selkeät valmistusohjeet sataan erikoisruokalajiin. Jokaisen ohjeen liitteenä löytyy lisäksi värikuva annoksesta sekä pätkä ruokalajin historiaa.
Mistä tahdotte aloittaa? Sveitsiläisestä fondueista, espanjalaisesta paellasta, ranskalaisesta bouillabaissesta vai itävaltalaisesta sacherkaakusta? Voitte tulla maailmanmatkaajaksi kuuluisiin ruokaohjeisiin, joita ei sisälly ainakaan tavanomaisiin keittokirjoihin, vaan myös kodin keittiöön, maailman suurta ruokataidetta, jonka voi helposti toteuttaa myös itse reseptin mukaan.
Tehdään nyt kulinaarinen matka maapallon ympäri. Kokeilkaa itse miten vaihtelevia ja herkullisia elämyksiä maailman keittotaito tarjoaa. Antakaa näiden kansainvälisten ruokaohjeiden inspiroida itsenne uusiin aluevaltauksiin perheenne ja ystävienne iloksi.
Ehkä ette haluakaan tietää tätä kaikkea. Mutta jos kuulutte niihin jotka pitävät vaihtelusta ruoanlaitossa, niin kokeilette varmasti mielellänne maailman sataa kuuluisinta ruokaohjetta.
Tämän keittokirjan avulla on helppo toteuttaa alkuperäiset keittämis-, paistamis- ja leivontaohjeet. Kirja sisältää tarkat ainemäärät ja selkeät valmistusohjeet sataan erikoisruokalajiin. Jokaisen ohjeen liitteenä löytyy lisäksi värikuva annoksesta sekä pätkä ruokalajin historiaa.
Mistä tahdotte aloittaa? Sveitsiläisestä fondueista, espanjalaisesta paellasta, ranskalaisesta bouillabaissesta vai itävaltalaisesta sacherkaakusta? Voitte tulla maailmanmatkaajaksi kuuluisiin ruokaohjeisiin, joita ei sisälly ainakaan tavanomaisiin keittokirjoihin, vaan myös kodin keittiöön, maailman suurta ruokataidetta, jonka voi helposti toteuttaa myös itse reseptin mukaan.
Tehdään nyt kulinaarinen matka maapallon ympäri. Kokeilkaa itse miten vaihtelevia ja herkullisia elämyksiä maailman keittotaito tarjoaa. Antakaa näiden kansainvälisten ruokaohjeiden inspiroida itsenne uusiin aluevaltauksiin perheenne ja ystävienne iloksi.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Roland Gööck |
| Muut tekijät | Ulla Huhtala |
| Teoksen nimi | 100 kuuluisinta ruokaohjetta koko maailmasta |
| Alkuteos | Die 100 beruhmtesten Rezepte der Welt |
| SKU | P-100--0535E9 |
