Sabine Vonderstein (toim.) : Parsa : parhaat reseptit

Alkaen 8,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-PARS-426D7A
Katso kaikki vaihtoehdot

Tämän kirjan avulla aloittelevakin kokkaaja oppii käsittelemään parsaa. Parsaa valmistetaan lihan, kalan ja merenherkkujen kanssa, keitettynä, uunissa paistettuna ja grillattuna, kastikkeen kanssa ja ilman. Parsa on edukseen myös salaateissa ja jälkiruoissa. Friteeratut parsat mansikka-mascarponevaahdolla, parsa-hunajamousse raparperihillokkeella tai parsa-rusinakohokas kruunaavat hyvän aterian!

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäSabine Vonderstein (toim.)
Muut tekijätAatos Nieminen & Jo Kirchherrym.
Teoksen nimiParsa : parhaat reseptit
SKUP-PARS-426D7A
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, parsa
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja