Sabine Vonderstein (toim.) : Parsa : parhaat reseptit
Alkaen 8,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-PARS-426D7A

Tutustu parsan monipuolisiin valmistustapoihin ja yllättävän herkullisiin resepteihin niin arkeen kuin juhlaan.
Takakansi
Parsaa pidetään monissa maissa kasviksista jaloimpana – ja hyvästä syystä. Parsa on aina makunautinto, tarjoataan sitä sitten lihan, kalan tai merenherkkujen kanssa, keitettynä, uunissa paistettuna tai grillattuna, kastikkeen kanssa tai ilman. Parsa on edukseen myös salaateissa ja jopa jälkiruoissa. Suosittelemme kokeilemaan kirjan ihania, epätavallisia reseptejä, esimerkiksi sidesalaattia, karamellisoitua parsaa ja krutonkeja, valkoparsaa lehtikaalnapesässä tai raparperihilloketta ja parsa-hunajavaahtoa. Parsa on houkutteleva herkku!Esittely
Tämän kirjan avulla aloittelevakin kokkaaja oppii käsittelemään parsaa. Parsaa valmistetaan lihan, kalan ja merenherkkujen kanssa, keitettynä, uunissa paistettuna ja grillattuna, kastikkeen kanssa ja ilman. Parsa on edukseen myös salaateissa ja jälkiruoissa. Friteeratut parsat mansikka-mascarponevaahdolla, parsa-hunajamousse raparperihillokkeella tai parsa-rusinakohokas kruunaavat hyvän aterian!* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Sabine Vonderstein (toim.) |
| Muut tekijät | Aatos Nieminen & Jo Kirchherrym. |
| Teoksen nimi | Parsa : parhaat reseptit |
| SKU | P-PARS-426D7A |
| Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, parsa |
