Sabine ym. Vonderstein (toim.) : Leivotaan marjoista ja hedelmistä : herkullisia kakkuja, piirakoita ja jälkiruokia
Herkullinen kokoelma perinteisistä ja uusista leivontaohjeista, joissa käytetään eri vuodenaikojen tuoreita marjoja ja hedelmiä. Mukana on tee- tai kahvihetkeen täydellisesti sopivia herkkuja, kuten isoäidin kirsikkakakku ja omena-kanelikakku. Kirjan hemmottelevia jälkiruokia ovat muun muassa tarte tatin persikoista, hapankirsikka-clafoutis ja höyhenenkevyet marenki-lehtitaikinaviipaleet marjojen kanssa. Tai mikset kokeilisi jotain erikoista kuin granaattiomenajuustokakku tai piimä-kiivipiirakka? Kaikissa resepteissä on selkeät ohjeet ja upeat kuvat, jotka takaavat onnistuneen lopputuloksen, kun lähdet leivontaseikkailulle.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Sabine ym. Vonderstein (toim.) |
Muut tekijät | Aatos Nieminen & Patrik Jaros |
Teoksen nimi | Leivotaan marjoista ja hedelmistä : herkullisia kakkuja, piirakoita ja jälkiruokia |