Saku Tuominen : Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta

31,30 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-KAIK-1ED538
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Saku Tuomisen tuore keittokirja tarjoaa intohimoisen ruokaharrastajan omakohtaisia oivalluksia, vinkkejä ja suosikkireseptejä yllättävällä otteella.

Erilainen ruokakirja.

Huippusuosittujen Aglio & Olion, Bastan ja Pizzen kirjoittaja Saku Tuominen tekee paljon toivotun paluun keittokirjojen pariin.

Viihdyttävä ja helposti lähestyttävä teos sisältää intohimoisen ruokaharrastajan parhaat opit 30 vuoden varrelta - usein yllättävästä näkökulmasta. Omakohtaisia oivalluksia, käytännön vinkkejä ja konstailemattomia suosikkireseptejä voi lukea sekä lieden ääressä että sängyssä. Teemat vaihtelevat kokkaustekniikoista ja raaka-aineista ravintolakulttuuriin, terveellisestä ruoasta viineihin ja eri maiden keittiöihin.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäSaku Tuominen
Muut tekijätPhotographs by: Sara Karlsson
Teoksen nimiKaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta
Avainsanatravintolat, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, terveellisyys, viinit
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja