Saku Tuominen : Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta

Saku Tuomisen tuore keittokirja tarjoaa intohimoisen ruokaharrastajan omakohtaisia oivalluksia, vinkkejä ja suosikkireseptejä yllättävällä otteella.
Erilainen ruokakirja.
Huippusuosittujen Aglio & Olion, Bastan ja Pizzen kirjoittaja Saku Tuominen tekee paljon toivotun paluun keittokirjojen pariin.
Viihdyttävä ja helposti lähestyttävä teos sisältää intohimoisen ruokaharrastajan parhaat opit 30 vuoden varrelta - usein yllättävästä näkökulmasta. Omakohtaisia oivalluksia, käytännön vinkkejä ja konstailemattomia suosikkireseptejä voi lukea sekä lieden ääressä että sängyssä. Teemat vaihtelevat kokkaustekniikoista ja raaka-aineista ravintolakulttuuriin, terveellisestä ruoasta viineihin ja eri maiden keittiöihin.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Saku Tuominen |
Muut tekijät | Photographs by: Sara Karlsson |
Teoksen nimi | Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta |
Avainsanat | ravintolat, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, terveellisyys, viinit |