Sam Baer & Rachel Birth & Rose Hall & Alice James & Jerome Martin : 100 asiaa ruoasta

100 asiaa ruoasta avaa kiehtovan näkökulman ruoan maailmaan, sen historiaan, tieteeseen ja yllättäviin faktoihin. Tutustu monipuolisesti ruoan vaikutuksiin, kemiaan ja kiehtoviin yksityiskohtiin havainnollistavien kuvien ja kiinnostavien reseptien siivittämänä.
Kenelle: 7–12-vuotiaille uteliaille lapsille, joita kiinnostavat ruoka, ravinto ja tiede.
Tiedätkö, mikä on astronautin ihanteellinen aamiainen? Kuulutko siihen ihmisjoukkoon, joka inhoaa parsaa tai korianteria? Entä maistuisiko sinulle lammaspaisti katajanmarjojen ja lakritsin kera mesopotamialaiseen tapaan?
Suositun lasten tietokirjasarjan neljäs osa kertoo sata mielenkiintoista tärppiä ruoasta. Tuhti tietopaketti on täynnä havainnollistavia kuvia ja tarkasti rajattuja yksityiskohtia. Kirja avaa lapselle aivan uudenlaisen kuvan ruoasta, sen kemiasta, vaikutuksista kehossa ja historiasta. Lukija saa myös varautua hauskoihin resepteihin ja kulinaarisiin yllätyksiin. Kirja herättää uteliaisuuden ja vastaa loputtomaan tiedonjanoon. Tämä opus koukuttaa myös aikuisen!
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Sam Baer & Rachel Birth & Rose Hall & Alice James & Jerome Martin |
Muut tekijät | Kuvittaja: Federico Mariani ja Parko Polo Kääntänyt: Reija Jousjärvi |
Teoksen nimi | 100 asiaa ruoasta |
Alkuteos | 100 Things to Know about Food |
SKU | P-100--A52927 |
Avainsanat | ruoka, ravinto, tiede, historia, keho, ravitsemustieteet |