Sam Baer & Rachel Birth & Rose Hall & Alice James & Jerome Martin : 100 asiaa ruoasta

Alkaen 10,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-100--A52927
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

100 asiaa ruoasta avaa kiehtovan näkökulman ruoan maailmaan, sen historiaan, tieteeseen ja yllättäviin faktoihin. Tutustu monipuolisesti ruoan vaikutuksiin, kemiaan ja kiehtoviin yksityiskohtiin havainnollistavien kuvien ja kiinnostavien reseptien siivittämänä.

Kenelle: 7–12-vuotiaille uteliaille lapsille, joita kiinnostavat ruoka, ravinto ja tiede.

Tiedätkö, mikä on astronautin ihanteellinen aamiainen? Kuulutko siihen ihmisjoukkoon, joka inhoaa parsaa tai korianteria? Entä maistuisiko sinulle lammaspaisti katajanmarjojen ja lakritsin kera mesopotamialaiseen tapaan?

Suositun lasten tietokirjasarjan neljäs osa kertoo sata mielenkiintoista tärppiä ruoasta. Tuhti tietopaketti on täynnä havainnollistavia kuvia ja tarkasti rajattuja yksityiskohtia. Kirja avaa lapselle aivan uudenlaisen kuvan ruoasta, sen kemiasta, vaikutuksista kehossa ja historiasta. Lukija saa myös varautua hauskoihin resepteihin ja kulinaarisiin yllätyksiin. Kirja herättää uteliaisuuden ja vastaa loputtomaan tiedonjanoon. Tämä opus koukuttaa myös aikuisen!

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäSam Baer & Rachel Birth & Rose Hall & Alice James & Jerome Martin
Muut tekijätKuvittaja: Federico Mariani ja Parko Polo
Kääntänyt: Reija Jousjärvi
Teoksen nimi100 asiaa ruoasta
Alkuteos100 Things to Know about Food
SKUP-100--A52927
Avainsanatruoka, ravinto, tiede, historia, keho, ravitsemustieteet
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja