Sami Garam : Samin keittiössä : perinteisiä ja moderneja klassikkoruokia
Alkaen 5,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-SAMI-BDC731

Sami Garamin keittokirja esittelee perinteiset ja modernit klassikkoruoat uudessa valossa, tuoden makumuistot ja klassikot kotipöydästä sekä ravintoloista helposti kokeiltavaksi omaan keittiöön.
Muistoja mummon keittiöstä
Klassisia ravintola-annoksia
Edullisia kotiruokia
Onko perinteisten ruokien reseptiikka lipsahtanut mielestä? Apu löytyy tästä Sami Garamin keittokirjasta, jossa klassikkoruokiin puhalletaan uutta henkeä ja makumuistot tuodaan uuselleen pintaan. Klassikot kotipöytä ja ravintoloista, isoisän niskit ja modernit ruuat herauttavat veden kielelle ja selkeydessään suorituksettavat niin aloittelevan kuin vanhan kokeneemmankin kokin keittiöön. Timo Viljakaisen kuvat ovat reseptien rinnalla kuin piste i:n päällä.
Sami Garam on aiemmin julkaissut kaksi keittokirjaa ja runsaasti muutakin tekstiä, esiintynyt useissa tv:n ja radion kokkiohjelmissa, pitänyt erilaisia ruokakilpailuja lehdissä ja kokannut messuilla ja muissa tapahtumissa ympäri maan. Ravintolakokiksi Garam valmistui vuonna 1991, minkä jälkeen hän opiskeli ammattiaan useissa ravintoloissa kymmenisen vuotta ennen siirtymistään nykyiseen kirjoittajan ja esiintyvän julkiskokin työhönsä.
Klassisia ravintola-annoksia
Edullisia kotiruokia
Onko perinteisten ruokien reseptiikka lipsahtanut mielestä? Apu löytyy tästä Sami Garamin keittokirjasta, jossa klassikkoruokiin puhalletaan uutta henkeä ja makumuistot tuodaan uuselleen pintaan. Klassikot kotipöytä ja ravintoloista, isoisän niskit ja modernit ruuat herauttavat veden kielelle ja selkeydessään suorituksettavat niin aloittelevan kuin vanhan kokeneemmankin kokin keittiöön. Timo Viljakaisen kuvat ovat reseptien rinnalla kuin piste i:n päällä.
Sami Garam on aiemmin julkaissut kaksi keittokirjaa ja runsaasti muutakin tekstiä, esiintynyt useissa tv:n ja radion kokkiohjelmissa, pitänyt erilaisia ruokakilpailuja lehdissä ja kokannut messuilla ja muissa tapahtumissa ympäri maan. Ravintolakokiksi Garam valmistui vuonna 1991, minkä jälkeen hän opiskeli ammattiaan useissa ravintoloissa kymmenisen vuotta ennen siirtymistään nykyiseen kirjoittajan ja esiintyvän julkiskokin työhönsä.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Sami Garam |
| Teoksen nimi | Samin keittiössä : perinteisiä ja moderneja klassikkoruokia |
| SKU | P-SAMI-BDC731 |
| Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, ruoat, klassikot |
