Sami Rekola : Moderni tapas

Alkaen 8,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-MODE-32D0A1
Katso kaikki vaihtoehdot

Ensimmäinen suomalaisen kokin kirja tapaksista!

Uudessa espanjalaisessa keittiössä yhdistyvät laadukkaat raaka-aineet, niiden moderni valmistaminen ja ennakkoluulottomat makuyhdistelmät. Keittiön ydintä ovat tapakset tai pintxot, kuten niitä Kataloniassa ja Baskimaassa kutsutaan. Nämä hienostuneet pienet herkkupalat sopivat niin naposteltaviksi viinin kera kuin kokonaiseksi ateriaksikin.

Suomalaisten ravintoloiden kärkikaartiin rankatun La Cocinan keittiömestari Sami Rekola on taikonut tähän kirjaan makuelämyksiä sinisestä merestä ja jylhästä vuoristosta. Moderni tapas -kirjan neljässäkymmenessä reseptissä lyövät kättä vuosisataiset perinteet ja moderni mielikuvitus. Näyttävän ja maistuvan pikkupurtavan lisäksi Rekola on suunnitellut suomalaisessa kotikeittiössä helposti syntyviä ateriakokonaisuuksia.

Komeasti kuvitetussa keittokirjassa vieraillaan kokin opastuksella myös pintxojen synnyinsijoilla Pohjois-Espanjassa ja kerrotaan espanjalaisesta ruokakulttuurista.

Sami Rekola on Palace-ravintoloiden La Cocinan keittiömestari. Hän kuuluu Suomen kokkimaajoukkueeseen. Kirjan teksteistä vastaa ruokatoimittaja Mikko Takala, ja kuvat on ottanut valokuvaaja Tommi Anttonen.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäSami Rekola
Muut tekijätMikko Takala & Juha Virkki ym.
Teoksen nimiModerni tapas
SKUP-MODE-32D0A1
Avainsanatruokaohjeet, keittokirjat, tapakset
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja