Sami Tallberg & Lasse Kosonen : Villisienikeittokirja 2022

Villisienikeittokirja 2022 offers a unique guide to over 80 edible mushrooms found in Finland, complete with identification, handling tips, and inspiring recipes.
Kenelle: For anyone interested in mushroom foraging, vegetarian cuisine, and cooking.
Uniikki kirja Sami Tallbergin tyyliin, jossa esitellään yli 80 yleisintä ruokasientä, joita voit kerätä Suomen luonnosta. Kullekin sienelle on tunnistustiedot, käsittelyohjeet, veden kielelle tuova makukuvaelma ja luonnollisesti maistuva resepti, sekä Tallbergin Suomessa
ainutlaatuisen konseptin lanseeraama makuparit osio, joka takaa sienille moniulotteisen elämän ruokapöydässäsi.
Kirja on monessa mielessä ainutlaatuinen ja toimii
jatko-osana Tallbergin huippusuositulle, jo kulttiteoksen maineen saavuttaneelle Villiyrttikeittokirjalle
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Sami Tallberg & Lasse Kosonen |
Teoksen nimi | Villisienikeittokirja 2022 |
Avainsanat | sieniruoat, sienet, luonnonsienet, ruoanvalmistus, kasvisravinto, sienestys, ruokasienet, ruokaohjeet |