Sami Tallberg : Villiä & valloittavaa : suomalaisen nykykeittiön helmiä

Alkaen 10,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
1728345
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Suomalaisen keittiön rohkeus ja luonnonmukaisuus pääsevät oikeuksiinsa Sami Tallbergin teoksessa, jossa villiyrtit, kauden raaka-aineet ja herkulliset maut nousevat valokeilaan. Nykypäivän metsästäjä-keräilijän kädenjäljessä yhdistyvät luonto, kekseliäisyys ja iloisen yllättävät makuelämykset.

Suomalainen ruokakulttuuri on luonnollista ja juurevaa - ja kekseliään kokin hyppysissä täynnä yllätyksiä. Suomalaisessa ruoassa on rohkeutta sekä tuhdisti väriä ja makua.

Pohjoismaalainen makupaletti syntyy villiyrteistä, marjoista ja sienistä, puhtaiden järvien kaloista ja metsien riistasta. Vuodenaikojen sesonkiherkut ja läheltä hankitut raaka-aineet tarjoavat arki- ja juhlapöytään ihastuttavaa vaihtelua.

Suomalainen ruoka on villiä ja valloittavaa!

Sami Tallberg on keittiömestari, villiruokaguru ja nykypäivän metsästäjä-keräilijä.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäSami Tallberg
Muut tekijätTommi Anttonen & Liisa Valonen
Teoksen nimiVilliä & valloittavaa : suomalaisen nykykeittiön helmiä
SijaintiPaikallisvarasto Lähetetään seuraavana arkipäivänä
KustantajaKirjakaari
Painovuosi2013
Painos1
SidontaSidottu, kuvakannet & kansipaperi (kovakantinen)
Kielisuomi
ISBN9789525969375
KuntoHyvä + (K3+)
Kansipaperin kuntoPienoista kulumaa reunoilla, muuten hyvä
MuutaHieman kolhua kulmissa, ensimmäisellä tyhjällä sivulla kirjoitusta
SKU1728345
Korkeus (mm)247
Syvyys (mm)218
Paksuus (mm)15
Paino (g)660
VerokantaALV 14 %
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, ruoka-aineet, ruokakulttuuri, villivihannekset
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja