Samuli Mänttäri : Korsolainen kotiruoka

Korsolainen kotiruoka tarjoaa humoristisen ja autenttisen näkökulman perinteiseen kotiruokaan, jossa hyödynnetään paikallisia raaka-aineita ja lähiöruoan parhaita perinteitä. Maukkaat ja kauniit annokset syntyvät helposti omassa keittiössä.
Korsolainen kotiruoka on toinen (2.) painos vuonna 2015 ilmestyneestä samannimisestä huumorilla höystetystä keittokirjasta. Korsolainen kotiruoka on edullista ja mutkatonta, mutta silti maukasta ja jopa kaunista. Raaka-aineet on hankittu korsolaisista lähikaupoista ja marketeista, mutta resepteissä on käytetty uskollisesti myös itse poimittuja Korson luonnon omia antimia kuusenkerkistä suppilovahveroihin. Korsolainen tietää että "kotona saa parempaa". Rehellisestä ja aidosta korsolaisuudesta huolimatta, korsolainen kotiruoka sopii kokkailtavaksi ja nautittavaksi yhtä hyvin missä tahansa lähiössä ja kaupungissa.
"Mies voi lähteä Korsosta, mutta Korso ei miehestä!"
Paluumuutosta Korsoon haaveileva, oman keittiönsä mestari, kirjailija Samuli Mänttäri, on monissa korkeatasoisten ravintoloiden keittiöissä aikoinaan kannuksensa hankkinut kokki/keittiömestari.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Samuli Mänttäri |
Teoksen nimi | Korsolainen kotiruoka |
SKU | P-KORS-6085EE |
Avainsanat | korso, korsolainen kotiruoka, kotiruoka, kotona saa parempaa, lähiöruoka, oman keittiön mestari, rauta reiska, samuli mänttäri |