Sanna Pelliccioni : Punajuuri : ruokaohjeita ja ideoita

15,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-PUNA-54E432
Katso kaikki vaihtoehdot
Punajuuri on voimakkaan makuinen ja monipuolinen juures. Siitä voi tehdä vaikkapa vaaleanpunaista risottoa, punajuuri-kookoskeittoa tai paahdettuja punajuurilastuja unohtamatta tietenkään perinteisiä lindströminpihvejä ja borssikeittoa.

Mehevä juures sopii marinoitavaksi, ja sen maun voi raikastaa viinietikalla tai sitruunalla. Hunaja korostaa punajuuren makeutta, ja höysteeksi sopivat monet yrtit. Punajuuren lehtiä voi käyttää kuten pinaattia ja mangoldia ja valmistaa ne esimerkiksi italialaiseen tai kreikkalaiseen tapaan. Tumman suklaan ja pähkinöiden kanssa punajuuresta saa suussa sulavaa kakkua, ja punajuurimehua voi käyttää myös drinkkeihin.

Ruokaohjeissa on vaikutteita sekä suomalaisesta että italialaisesta keittiöstä. Moni kirjan ruoista sopii kasvissyöjille, osa vegaaneillekin. 56 reseptin joukossa on myös tunnettujen ravintoloiden punajuuriruokia. Lisäksi kirjassa on tietoa punajuuren historiasta ja ravintoarvoista sekä ohjeita ja ideoita muuhun käyttöön, kuten lankojen värjäykseen.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäSanna Pelliccioni
Muut tekijätLoviisa Kangas & Anneli Niemelä
Teoksen nimiPunajuuri : ruokaohjeita ja ideoita
SKUP-PUNA-54E432
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, leipominen, punajuuri
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja