Santeri Vuosara & Anna-Liisa Nikus : Chef Santeri : rakkaat juurekset
Rakkaat juurekset on Chef Santerin kunnianosoitus parhaille maan antimille.
Kirja tarjoaa inspiroivan läpileikkauksen juuresten käytöstä. Kesän ihanat uudet juurekset, syksyinen yltäkylläisyys sekä talvijuuresten syvät maut ovat antaneet innoituksensa kirjan yli puoleensataan ruokaohjeeseen.
Tähän aikaan päivitettyjä klassikoita ja uusia oivalluksia leimaa rakkaus yksinkertaisiin ja nöyriin, mutta ehdottoman ylellisiin makuihin. Santerin ruokafilosofia on tehdä yksinkertaisesti hyvää.
Chef Santeri alias Santeri Vuosara on tamperelainen gastronomian sekatyömieheksi itseään tituleeraava kokki ja illallispalveluyrittäjä. Hänet tunnetaan mm. hämäläistä perinneruokaa rohkeasti uudistaneesta Uusi Mustamakkara -kirjasta, joka myi kaksi painosta ja poiki tekijälleen Vuoden tamperelainen -ehdokkuuden. Anna-Liisa Nikus on tamperelainen valokuvaaja.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Santeri Vuosara & Anna-Liisa Nikus |
Teoksen nimi | Chef Santeri : rakkaat juurekset |
Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, kasvisruoat, juurekset |