Santeri Vuosara & Anna-Liisa Nikus : Chef Santeri : rakkaat juurekset

10,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-CHEF-6DDD98
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Chef Santeri : rakkaat juurekset on kunnianosoitus kotimaisille juureksille, tarjoten inspiroivan valikoiman makuja niin kesästä kuin talvesta. Kirjan läpi kulkee rakkaus yksinkertaisiin mutta ylellisiin raaka-aineisiin sekä ruokafilosofia, jossa hyvä maku syntyy vaivattomasti.

Takakansi

Rakkaat juurekset on Chef Santerin kunnianosoitus parhaalle maan antimille.

Kirja tarjoaa inspiroivan läpileikkauksen juuresten käytöstä. Kesän ihanat uudet juurekset, syksyinen yltäkylläisyys sekä talvivarastojen syvät maut ovat antaneet innoituksensa kirjan yli kuuteenkymmeneen ruokaohjeeseen.

Tähän hetkeen päivitettyjä klassikoita ja uusia oivalluksia leimaa rakkaus yksinkertaisiin ja nöyrin mutta ehdottoman ylellisiin makuihin. Juurekset taipuvat kokin käsissä alkupaloista aina jälkiruokiin saakka.

Chef Santeri alias Santeri Vuorisa on tamperelaisen gastronomian sekatyömiehistä rohkein: itsenäinen kokki ja illallispalveluyrittäjä. Hänet tunnetaan myös elämäistä perinnuruokia rohkeasti uudistaneesta Uusi Mustamakkara -kirjasta, joka poiki tekijälleen Vuoden tamperelainen -ehdokkuuden. Anna-Liisa Nikus on tamperelainen valokuvaaja.

Esittely

Rakkaat juurekset on Chef Santerin kunnianosoitus parhaille maan antimille.

Kirja tarjoaa inspiroivan läpileikkauksen juuresten käytöstä. Kesän ihanat uudet juurekset, syksyinen yltäkylläisyys sekä talvijuuresten syvät maut ovat antaneet innoituksensa kirjan yli puoleensataan ruokaohjeeseen.

Tähän aikaan päivitettyjä klassikoita ja uusia oivalluksia leimaa rakkaus yksinkertaisiin ja nöyriin, mutta ehdottoman ylellisiin makuihin. Santerin ruokafilosofia on tehdä yksinkertaisesti hyvää.

Chef Santeri alias Santeri Vuosara on tamperelainen gastronomian sekatyömieheksi itseään tituleeraava kokki ja illallispalveluyrittäjä. Hänet tunnetaan mm. hämäläistä perinneruokaa rohkeasti uudistaneesta Uusi Mustamakkara -kirjasta, joka myi kaksi painosta ja poiki tekijälleen Vuoden tamperelainen -ehdokkuuden. Anna-Liisa Nikus on tamperelainen valokuvaaja.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäSanteri Vuosara & Anna-Liisa Nikus
Teoksen nimiChef Santeri : rakkaat juurekset
SKUP-CHEF-6DDD98
Avainsanatruokaohjeet, ruoanvalmistus, kasvisruoat, juurekset
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja