Satu Koivisto : Gastronaatti, eli kuinka rakastua rippeisiin
25,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-GAST-473A45

Gastronaatti tarjoaa houkuttelevia reseptejä, joissa hyödynnetään arjen ruokien tähteet herkullisesti ja helposti. Ruokahävikin vähentäminen onnistuu luovalla otteella ilman turhaa pingotusta.
"No jösses, en ole edes ajatellut, että näitä voi syödä! -- Näyttävät herkullisilta!" (Täytetyt kesäkurpitsankukat, lukijakommentti Isyyspakkaus-blogissa)
Maukasta arkiruokaa nopeasti ja edullisesti! Punajuurista käytetään naatit ja parsakaalista varret, joten ruokaa päätyy roskiin mahdollisimman vähän.
Innokas ruoanlaittaja esittelee parikymmentä monipuolista ja helposti saatavaa raaka-ainetta. Yli 70 reseptin valikoima houkuttelee kokeilemaan haukiburgereita, kotijuustoa, mustikkasconseja tai maailman nopeinta aiolia.
Satu Koivisto on Maku-lehden päätoimittaja ja turhia pingottamaton kotikokki. Hänen miehensä Tommi Koivisto kirjoittaa Isyyspakkaus-blogia ja on kuvannut kirjan ruoat.
Maukasta arkiruokaa nopeasti ja edullisesti! Punajuurista käytetään naatit ja parsakaalista varret, joten ruokaa päätyy roskiin mahdollisimman vähän.
Innokas ruoanlaittaja esittelee parikymmentä monipuolista ja helposti saatavaa raaka-ainetta. Yli 70 reseptin valikoima houkuttelee kokeilemaan haukiburgereita, kotijuustoa, mustikkasconseja tai maailman nopeinta aiolia.
Satu Koivisto on Maku-lehden päätoimittaja ja turhia pingottamaton kotikokki. Hänen miehensä Tommi Koivisto kirjoittaa Isyyspakkaus-blogia ja on kuvannut kirjan ruoat.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Satu Koivisto |
| Muut tekijät | Tommi Koivisto |
| Teoksen nimi | Gastronaatti, eli kuinka rakastua rippeisiin |
| SKU | P-GAST-473A45 |
| Avainsanat | ruokaohjeet, ruoanvalmistus, keittokirjat, tähteet |
