Sauli Kemppainen : Maku! Tähtikokin salaisuudet
30,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-MAKU-74D1ED

Sauli Kemppainen avaa tähtikokin näkemykset siitä, miten täydellinen maku syntyy ja miksi se on ruoanlaitossa olennaista. Makujen ymmärtäminen ja raaka-aineiden arvostus ovat kirjan keskiössä.
Kirjassa paneudutaan olennaiseen, siihen tärkeimpään - eli makuun.
Kirja vastaa kysymyksiin: • Mitä on täydellinen maku? • Mitkä ovat hyvän maun peruselementit? • Mistä puhdas, aito, vahva ja luonnollinen maku syntyy? • Voiko täydelliseen makuun päästä kotioloissa vai tarvitaanko siihen ammattikeittiö ja ammatti- välineitä? • Kannattaako luonnollisen raaka-aineen makua muokata? • Tekeekö muokkaaminen sitä paremmaksi? • Maustaminen = raaka-aineen parempi maku? Onko näin? • Mitä ei kannata tehdä hyvälle raaka-aineelle?
Elämässä on tärkeää ymmärtää mikä on väärin että voi ymmärtää mikä on oikein. Tämä sama pätee 100% varmuudella myös ruuanlaitossa. Jos ymmärrät kaiken mikä on väärin maustamisessa, samalla ymmärrät periaatteessa kaiken mikä on oikein, siinä vaiheessa elämä on jo aika helppoa.
Sauli Kemppainen on kansainvälisen uran tehnyt, Michelin-tähdellä useaan otteeseen palkittu ravintola-ammattilainen. Hänellä on aina maku edellä ruuanlaitossa. Sauli tavoittelee maksimaalista makunautintoa ja yrittää ymmärtää raaka-aineita mahdollisimman hyvin, niiden lähtökohtia ja muuntumismahdollisuuksia.
Kirja vastaa kysymyksiin: • Mitä on täydellinen maku? • Mitkä ovat hyvän maun peruselementit? • Mistä puhdas, aito, vahva ja luonnollinen maku syntyy? • Voiko täydelliseen makuun päästä kotioloissa vai tarvitaanko siihen ammattikeittiö ja ammatti- välineitä? • Kannattaako luonnollisen raaka-aineen makua muokata? • Tekeekö muokkaaminen sitä paremmaksi? • Maustaminen = raaka-aineen parempi maku? Onko näin? • Mitä ei kannata tehdä hyvälle raaka-aineelle?
Elämässä on tärkeää ymmärtää mikä on väärin että voi ymmärtää mikä on oikein. Tämä sama pätee 100% varmuudella myös ruuanlaitossa. Jos ymmärrät kaiken mikä on väärin maustamisessa, samalla ymmärrät periaatteessa kaiken mikä on oikein, siinä vaiheessa elämä on jo aika helppoa.
Sauli Kemppainen on kansainvälisen uran tehnyt, Michelin-tähdellä useaan otteeseen palkittu ravintola-ammattilainen. Hänellä on aina maku edellä ruuanlaitossa. Sauli tavoittelee maksimaalista makunautintoa ja yrittää ymmärtää raaka-aineita mahdollisimman hyvin, niiden lähtökohtia ja muuntumismahdollisuuksia.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Sauli Kemppainen |
| Teoksen nimi | Maku! Tähtikokin salaisuudet |
| SKU | P-MAKU-74D1ED |
| Avainsanat | maku (aineen ominaisuudet), raaka-aineet, ruoanvalmistus, ruoka, ruoka-aineet, ruokaohjeet |
