Seija Pukonen : Erikoisruokavalio
Alkaen 4,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-ERIK-AE376B

Ruokavalion merkitys sairauksien ehkäisyssä ja hoidossa on kiistaton – opas tarjoaa kattavat ravitsemusohjeet monenlaisiin erityistarpeisiin.
Ruokavaliolla on monissa sairauksissa erittäin suuri merkitys. Erityisesti sokeritaudissa, munuaissairauksissa, ruoka-allergioissa, maassamme varsin yleisessä anemiassa sekä maha- ja suolistosairauksissa voidaan ruokavalion avulla välttää haittavat sivuvaikutukset sekä pitää sairaus kurissa. Tämä kirja käsittelee erikseen jokaista näistä sairauksista ryhmistä sekä antaa perustavat yleiset ravitsemusohjeet kutakin varten. Tarkkoihin yleisohjeisiin liittyy valikoima ruokalistoja ja vaihtelevia reseptejä.
Talousopettaja Seija Pukkonen on tuttu sekä radioista että lehtien palstoilta. Hän on laatinut tämän oppaan yhdessä Lastenklinikan ravitsemusterapeutin Irmeli Siltasen kanssa. Vuonna 1970 samat tekijät laativat runsaslukuisen pyyntöjen johdosta radioon ohjelmasarjan Dieettikeittiö.
Talousopettaja Seija Pukkonen on tuttu sekä radioista että lehtien palstoilta. Hän on laatinut tämän oppaan yhdessä Lastenklinikan ravitsemusterapeutin Irmeli Siltasen kanssa. Vuonna 1970 samat tekijät laativat runsaslukuisen pyyntöjen johdosta radioon ohjelmasarjan Dieettikeittiö.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Seija Pukonen |
| Muut tekijät | Irmeli Siltanen |
| Teoksen nimi | Erikoisruokavalio |
| SKU | P-ERIK-AE376B |
