Siiri Enoranta : Painajaisten lintukoto

13,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-PAIN-BAFCC6

Painajaisten lintukoto on tarina pojasta, Lunnista, joka ei tarkalleen ottaen ole ihminen, ei valetta eikä totta vaan jotakin siltä väliltä, ja hänen matkastaan todellisen maailman seikkailuihin vuosien unennäön jälkeen.

Lunni on tottunut siihen, että todellisuus taipuu hänen tahtoonsa unen kautta, mutta karatessaan kiellettyyn tosimaailmaan hän huomaa voimiensa rajojen tulevan vastaan. Kaarniolasta kantautuu hirveitä huhuja, ja auttaakseen kaupungin asukkaita Lunnin on korjattava se, minkä hän lähdöllään aloitti. Hänen on löydettävä linnuista valtavia ratsuja kasvattava Palila, ja tuotava tälle Tui, vangittu konetyttö, joka kylmyydestään huolimatta on kauniimpi kuin pilvetön yötaivas. Ennen pitkää Lunnin on palattava kotiin; sinne mistä laskee Torkkujoki, hirviön kyynelistä suolainen.

Painajaisten lintukoto on kauniisti kerrottu fantasiaromaani nuoren Lunnin unenomaisesta vaelluksesta. Siiri Enoranta (s. 1987) on aiemmin julkaissut kolme romaania. Hän oli Finlandia Junior -ehdokkaana vuonna 2009 esikoisteoksellaan Omenmean vallanhaltija. Hänen toinen, fantasiaan vivahtava romaaninsa Nukkuu lapsi viallinen sai Tampereen kaupungin luovan työn kirjallisuuspalkinnon 2010.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäSiiri Enoranta
Teoksen nimiPainajaisten lintukoto
Kielisuomi
Verokanta-
Avainsanatpojat, linnut, uni, fantasiakirjallisuus, nuortenkirjallisuus, noidat, seikkailukirjallisuus, seikkailu, nuorten aikuisten kirjat
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja