Siiri Kivilinna : Ruokalajien käsikirja
Alkaen 9,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-RUOK-9B969B

Ruokalajien käsikirja tarjoaa kattavan tietopaketin noin 1500 eri ruokalajista sekä käytännön ohjeita ruokalajien yhdistämiseen ja koristeluun. Teos perehdyttää suomalaisiin, ruotsalaisiin ja ranskalaisiin ruokalistojen nimistöihin sekä kansainvälisiin ja kotimaisiin makutottumuksiin.
Kenelle: Kaikille ruokakulttuurista kiinnostuneille, herkkusuille ja kotitalouden harrastajille.
Ruokalajien käsikirja
Talousopettaja Siiri Kivilinnan ja keittiömestari Kustaa Valkamon laatima teos on todellinen keittiötiedon aarreaitta — oppikirja ravintolakouluilla, tieto- ja hakuteos ravintolaväelle, innostava opas kaikille herkkusuille, kaikille ruokakulttuurista kiinnostuneille.
Pätevästi ja asiantuntevasti kirjassa esitellään noin 1500 ruokalajia sekä neuvotaan miten eri ruokalajeja yhdistellään, mitä lisäruokia kuuluu kuhunkin pääruokaan, mitä mausteita ja koristeita käytetään, mitkä kastikkeet kuuluvat tiettyihin liha- ja kalaruokiin jne. Teoksesta on saatavissa kaikki se tieto, mikä kuuluu ruoanaltoien hienouksiin ja niiden menestykselliseen käyttöön. — Ruokalajien nimistö on paitsi suomeksi ja ruotsiksi myös ranskaksi.
»Teoksessa on runsaasti erilaatuisia, yleisesti tunnettuja kansainvälisiä ruokalajeja. Tekijät ovat sitä paitsi ottaneet huomioon kotimaiset olosuhteet ja sovelluttaneet ulkomailla käytännössä olevia, meillä vähemmän tunnettuja ruokalajeja meikäläistä makusuuntaa ja mahdollisuuksia vastaaviksi. Lisäksi tekijät ovat kirjaan sisällyttäneet useita kotoisia suomalaisia ruokalajeja. — Kirjan sisältö on asiallisesti ryhmitelty, ja runsas ja tarkasti eritelty hakemisto takaa sen käyttökelpoisuuden jokapäiväisenä käsikirjana.» (Erik Haack)
Talousopettaja Siiri Kivilinnan ja keittiömestari Kustaa Valkamon laatima teos on todellinen keittiötiedon aarreaitta — oppikirja ravintolakouluilla, tieto- ja hakuteos ravintolaväelle, innostava opas kaikille herkkusuille, kaikille ruokakulttuurista kiinnostuneille.
Pätevästi ja asiantuntevasti kirjassa esitellään noin 1500 ruokalajia sekä neuvotaan miten eri ruokalajeja yhdistellään, mitä lisäruokia kuuluu kuhunkin pääruokaan, mitä mausteita ja koristeita käytetään, mitkä kastikkeet kuuluvat tiettyihin liha- ja kalaruokiin jne. Teoksesta on saatavissa kaikki se tieto, mikä kuuluu ruoanaltoien hienouksiin ja niiden menestykselliseen käyttöön. — Ruokalajien nimistö on paitsi suomeksi ja ruotsiksi myös ranskaksi.
»Teoksessa on runsaasti erilaatuisia, yleisesti tunnettuja kansainvälisiä ruokalajeja. Tekijät ovat sitä paitsi ottaneet huomioon kotimaiset olosuhteet ja sovelluttaneet ulkomailla käytännössä olevia, meillä vähemmän tunnettuja ruokalajeja meikäläistä makusuuntaa ja mahdollisuuksia vastaaviksi. Lisäksi tekijät ovat kirjaan sisällyttäneet useita kotoisia suomalaisia ruokalajeja. — Kirjan sisältö on asiallisesti ryhmitelty, ja runsas ja tarkasti eritelty hakemisto takaa sen käyttökelpoisuuden jokapäiväisenä käsikirjana.» (Erik Haack)
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Siiri Kivilinna |
| Muut tekijät | Kustaa Valkamo |
| Teoksen nimi | Ruokalajien käsikirja |
| SKU | P-RUOK-9B969B |
| Avainsanat | oppaat, kotitalous |
