Sikke Sumari & Jaakko Luomanen : Sikke ja Lieminen Toscanassa

Inspiroidu Toscanan herkullisesta ruokakulttuurista Sikke Sumarin ja Jaakko Luomasen matkassa. Kirja tarjoaa runsaan valikoiman aitoja italialaisia reseptejä ja makumuistoja sydämestä Toscanaa.
Keittiön kautta Toscanan sydämeen.
Italian sydän, vehreä Toscana, on hyvän ruoan ja viinin tyyssija. Vihannes- ja viinitarhojen runsaista sadoista loihditaan vuosisataisia perinteitä kunnioittavia herkullisia aterioita. Toscanaan kotiutuneet Sikke ja Lieminen ovat maistelleet, tutkineet ja kokkailleet sydämensä kyllyydestä, ja tuloksena on yli 70 herkullista ruokaohjetta.
Reseptit on jaettu italialaisittain seitsemään lukuun alkupaloista jälkiruokiin. Reseptejä täydentävät makumuistot ja katsaukset keskeisiin ruoka-aineisiin sekä vinkit toscanalaiseen ruokakulttuuriin. Kirjassa käytettäviä raaka-aineita tai niille sopivia korvikkeita saa kaikkialta Suomesta.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Sikke Sumari & Jaakko Luomanen |
Teoksen nimi | Sikke ja Lieminen Toscanassa |
SKU | P-SIKK-8C1F28 |
Avainsanat | ruokaohjeet, Toscana, ruoanvalmistus, Italia, pasta, salaatit, jälkiruoat, liharuoat, kasvisruoat |