Sinikka Salokorpi : Marie-Louise ja Gunnar Didrichsen : rakkaudesta ruokaan ja taiteeseen
Alkaen 10,00 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-MARI-7D4A2A

Marie-Louise ja Gunnar Didrichsenin elämässä ruoka ja taide nivoutuivat ainutlaatuisella tavalla, luoden kodin, jossa esteettisyys ja makuelämykset kohtasivat. Tämä teos avaa oven Didrichsenin kulttuurikodin ruokapöytään, tuoden esiin heidän intohimonsa hyvään ruokaan ja taiteeseen.
Kenelle: Ruokaohjeista ja gastronomiasta kiinnostuneille sekä henkilöhistoriasta ja mesenaateista kiinnostuneille lukijoille.
Toivomme, että pienestä museostamme tulisi kaiken kauniin tyyssija." Marie-Louise ja Gunnar Didrichsen
Taiteilija Pekka Halosen Ateria, vuodelta 1899, oli Marie-Louise ja Gunnar Didrichsenin ensimmäinen yhdessä päätetty taidehankinta, josta ajan myötä kasvoi mittava taidekokoelma.
Didrichsenin perheessä arvostettiin hyvän taiteen rinnalla myös hyvää ruokaa, jota sadat vieraat saattoivat vuosien mittaan nauttia. Monet suurlähettiläät, vuorineuvokset, presidentit ja kuninkaalliset herkuttelivat tämän kulttuurikodin keittiössä tai ruokasalissa.
Marie-Louise Didrichsen loihti mestarillisesti ateriakokonaisuuksia, joissa herkullisen ruoan lisäksi korostui ruoan taiteellinen ja houkutteleva ulkonäkö.
Kaunis kattaus, hyvät pöytätavat, kiireetön ateriointi ja rauhallinen taiteella rikastettu ympäristö loivat juhlatunnelmaa. Tässä kulttuurihistoriallisessa ruokakirjassa on mukana myös valittuja ruokareseptejä Marie-Louise Didrichsenin keittiöstä.
Artisokkakeitto ✗ Täytetyt avocadot ✗ Poronfilee ✗ Kalamureke Lampaankyljykskruunu ✗ Hirvipata ✗ Paprikalohikyljykset Vihanneslaatikko ✗ Herraskartanon kakku ✗ Marenkijoueset
Taiteilija Pekka Halosen Ateria, vuodelta 1899, oli Marie-Louise ja Gunnar Didrichsenin ensimmäinen yhdessä päätetty taidehankinta, josta ajan myötä kasvoi mittava taidekokoelma.
Didrichsenin perheessä arvostettiin hyvän taiteen rinnalla myös hyvää ruokaa, jota sadat vieraat saattoivat vuosien mittaan nauttia. Monet suurlähettiläät, vuorineuvokset, presidentit ja kuninkaalliset herkuttelivat tämän kulttuurikodin keittiössä tai ruokasalissa.
Marie-Louise Didrichsen loihti mestarillisesti ateriakokonaisuuksia, joissa herkullisen ruoan lisäksi korostui ruoan taiteellinen ja houkutteleva ulkonäkö.
Kaunis kattaus, hyvät pöytätavat, kiireetön ateriointi ja rauhallinen taiteella rikastettu ympäristö loivat juhlatunnelmaa. Tässä kulttuurihistoriallisessa ruokakirjassa on mukana myös valittuja ruokareseptejä Marie-Louise Didrichsenin keittiöstä.
Artisokkakeitto ✗ Täytetyt avocadot ✗ Poronfilee ✗ Kalamureke Lampaankyljykskruunu ✗ Hirvipata ✗ Paprikalohikyljykset Vihanneslaatikko ✗ Herraskartanon kakku ✗ Marenkijoueset
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
| Tuoteryhmä | |
|---|---|
| Tekijä | Sinikka Salokorpi |
| Teoksen nimi | Marie-Louise ja Gunnar Didrichsen : rakkaudesta ruokaan ja taiteeseen |
| SKU | P-MARI-7D4A2A |
| Avainsanat | ruokaohjeet, henkilöhistoria, gastronomia, mesenaatit |
