Sinikka Salokorpi : Marie-Louise och Gunnar Didrichsen : konst, estetik, gastronomi

Alkaen 6,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-MARI-9F56AC
Katso kaikki vaihtoehdot
Den kulturhistoriska receptboken om paret Didrichsen som utkom på finska år 2003, har nu utkommit även på svenska.

Pekka Halonens Måltiden var det första konstverket som Marie-Louise och Gunnar Didrichsen köpte gemensamt. Det var också början till skapandet av Didrichsens konstmuseum.

Vid sidan av god konst uppskattade familjen Didrichsen även god mat, vilket hundratals gäster fick njuta av under årens lopp. Många ambassadörer, bergsråd, presidenter och kungligheter smakade på detta kulturhems delikatesser i köket eller matsalen.

Marie-Louise Didrichsen trollade skickligt fram måltider, där ett estetiskt och lockande utseende var lika viktigt som den delikata maten.

En vacker dukning, goda matvanor, ett lugnt tempo och en rofylld omgivning berikad med konst var feststämningens ingredienser. Denna kulturhistoriska matbok innehåller också valda recept från Marie-Louise Didrichsens kök.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja