Sinimaaria Kangas : Eettisen lihansyönnin käsikirja

Alkaen 11,50 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
SKU
P-EETT-D3759A
Katso kaikki vaihtoehdot
Tämä tiivistelmä on luotu tekoälyn avulla. Tämä ominaisuus on vielä kehitysvaiheessa, mutta se pyrkii tarjoamaan tiivistettyä ja helposti ymmärrettävää tietoa tuotteista.
Fiki-maskotti

Sinimaaria Kankaan teos tarjoaa kattavan oppaan niille, jotka haluavat tehdä tietoisempia ja eettisempiä valintoja lihansyöjinä. Kirja tarkastelee kotimaisen lihantuotannon eri muotoja ja herättää ajatuksia eläinten hyvinvoinnista sekä ruoan alkuperästä.

Opas ruoan alkuperästä kiinnostuneille kuluttajille, jotka haluavat syödä mahdollisemman eettisesti ja ekologisesti tuotettua lihaa.

Entistä useammat pyrkivät kuluttamaan vähemmän mutta laadukkaampia lihatuotteita. Suunnistus marketin lihatiskillä tuottaa kuitenkin monelle päänvaivaa: Läheltä vai kaukaa? Luomua vai ei? Kirjan tarkoitus on auttaa kuluttajia tekemään valintoja, jotka vaikuttaisivat positiivisesti niin ihmisten terveyteen, eläinten hyvinvointiin kuin ympäristön tilaan.

Kirjassa käydään läpi Suomessa yleiset lihantuotantoeläimet (nauta, sika, lammas, broileri, kalkkuna ja poro) ja niihin liittyviä näkökulmia. Esimerkiksi nauta on metaania huokuva ilmastopeikko ja liittyy osin maidontuotantoon, mutta lihantuotantoon kasvatettavat eläimet saavat meillä elää varsin lajityypillistä elämää. Lisäksi kirjassa käsitellään myös mm. metsästystä, teurastusta sekä maidon-ja munantuotantoa.

* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.

Lisätietoja
Tuoteryhmä
TekijäSinimaaria Kangas
Teoksen nimiEettisen lihansyönnin käsikirja
SKUP-EETT-D3759A
Avainsanatkuluttajakäyttäytyminen, ravitsemuskäyttäytyminen, haitat, eläinsuojelu, etiikka, alkuperä, liha, elintarviketuotanto, lihansyönti, elintarvikeketjut, lihakarja
☎ 040 541 9287 (arkisin klo 8-15)
Copyright © Finlandia Kirja