Sirly Ylläsjärvi & Heidi Seikkula : Reseptejä ja elämyksiä

Koe Lapin kahdeksan vuodenaikaa ruoan ja elämyksien kautta Sirly Ylläsjärven ja Heidi Seikkulan johdolla. Tämä teos juhlistaa pohjoisen luonnon puhtautta ja ainutlaatuisia makuja.
Lapin kahdeksan vuodenaikaa kutsuu maukkaiden ruokien ja kiehtovien kokemusten pariin arkti-sella alueella. Kirja on kunnianosoitus pohjoisen puhtaalle luonnolle ja sieltä saataville raaka-aineille. Lähde Sirlyn ja Heidin seurassa ainulaatuiselle makumatkalle tunturien maisemiin!
Sirly Schinmann on palkittu nuori keittiömestari joka on pyörittää yhdessä Heidi Seikkulan kanssa Aurora Estate -boutique hotellia napapiirin yläpuolella Ylläksellä. Sirlylle keittiössä tärkeintä on aina ollut maku ja sen jälkeen kauneus: annokset ovat yksinkertaisia ja helposti toteutettavia myös kotiloissa. Sirly haastaakin jokaisen kokeilemaan reseptejä myös lappiin suuntautuvalla lomamat-kalla - hyvä ruoka antaa täydellisen nautinnon. Kirjasta löytyy niin nopeita reseptejä kiireisiin hetkiin kuin tekniikaltaan haastavampia reseptejä itsensä ylittämiseen.
* Kuvausteksti saattaa koskea teoksen toista versiota. Kuvauksessa mainitut yksityiskohdat, kuten mahdolliset oheistuotteet, eivät välttämättä ole osa valitsemaasi teosta. Valitsemasi teoksen tarkat tiedot löytyvät alla olevasta ominaisuusluettelosta.
Tuoteryhmä | |
---|---|
Tekijä | Sirly Ylläsjärvi & Heidi Seikkula |
Teoksen nimi | Reseptejä ja elämyksiä |